Ексклюзиви
понеділок, 17 жовтня 2011 13:14

Створили книгу, яка пахне піцою, хот-догом, сміттям і каналізацією
6

Фото: Фото: novate

Американська компанія створила книгу для дітей "New York, Phew York", яка розповідає про Нью-Йорк і яку можна понюхати.

У минулому компанія Plaid створила незвичайну карту, на якій позначила всі "зелені" інновації Нью-Йорка - нові місця з озелененням, магазини, де продають натуральні продукти, нова гілка метрополітену, яка будується і багато іншого. А Ембер Джонс створив карту запахів Нью-Йорка. І представив він її у вигляді дитячої книжки.

Ембер Джонс багато років працює консьєржем в одному з нью-йоркських готелів. І йому постійно доводиться відповідати на питання постояльців про те, де можна знайти в місті смачну піцу, найкращу випічку, каву. І він завжди вказує місце, а потім додає: "А далі йдіть на запах!"

Тому Джонс вирішив поділитися своїми знаннями міста та його запахів із широкою аудиторією. Він випустив книгу New York, Phew York (Нью-Йорк, Фу-Йорк), за допомогою якої діти від 5 до 8 років зможуть познайомитися з Нью-Йорком та його ароматами.

За сюжетом книги маленький хлопчик з батьками їде в Нью-Йорк. На її сторінках він ходить по мосту, спускається в метро, ??заходить в хороші ресторани, кав'ярні, їсть пончики й піцу, спостерігає за нічним життям міста, потрапляє на центральні вулиці та в брудні підворіття. І читач у книзі New York, Phew York зможе не тільки подивитись зображення всіх цих місць, але й відчути їх запахи. Для цього потрібно потерти пальцем у певних ділянках на сторінках.

Всього в книзі New York, Phew York буде тридцять різноманітних запахів, притаманних Нью-Йорку: піца, хот-дог, дим, бублики, сміття, каналізація, щойно підстрижена трава, кінський гній, риба, кава та багато іншого.

Вартість одного примірника книги Ембера Джонса New York, Phew York - 35 американських доларів.

Зараз ви читаєте новину «Створили книгу, яка пахне піцою, хот-догом, сміттям і каналізацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути