середа, 24 листопада 2010 16:51

Створено кросівки для любителів Facebook і Twitter (ФОТО)

Дизайнер з Глазго Джеррі Маккей (Gerry Mckay) представив ескізи кросівок, які напевно сподобаються завсідникам Facebook і Twitter. Ескізи були опубліковані на сайті Behance.net.

Взявши класичні кросівки Adidas Superstar, він розфарбував їх у фірмові кольори соцмереж. Білий і синій у випадку з Facebook і білий і світло-блакитний - з Twitter, а також наніс на взуття логотипи ресурсів.

Утворені кросівки привернули увагу блогерів, які зажадали від Adidas негайно запустити запропоновані Маккеєм моделі у виробництво.

Ідея випускати "соціальні кросівки", однак, вже не нова. На початку січня дизайнер Рікардо Насіменто (Ricardo Nascimento) продемонстрував кросівки, які повідомляють у Twitter буквально про кожен крок свого власника. Вони отримали назву Rambler - у перекладі з англійської це означає "піший турист", а також "базіка і пустослов".

Нагадаємо, нещодавно королева Великої Британії Єлизавета II завела офіційну сторінку в соцмережі Facebook. На сторінці розміщуватимуться відеоролики, фотографії і новини не тільки Єлизавети II, але й інших членів королівської родини, включаючи принців Вільяма і Гарі.

Руформатор

Зараз ви читаєте новину «Створено кросівки для любителів Facebook і Twitter (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути