Ексклюзиви
вівторок, 16 листопада 2010 10:25

У соцмережі Facebook з'явилася власна пошта

У соцмережі Facebook з'явилася власна пошта

Розробники соціальної мережі Facebook представили оновлену систему обміну повідомленнями Facebook Messages. Вона включає функціонал поштового сервісу, єдину історію повідомлень та інтелектуальну систему фільтрації вхідних повідомлень.

Facebook Messages об'єднує в собі такі інструменти для обміну повідомленнями, як чат і скриньку для особистих повідомлень (inbox), і інтегрує їх в єдине рішення, додаючи сумісність з електронною поштою. Кожен користувач отримує адресу із розширенням @facebook.com, на яку можна надсилати листи з будь-якої адреси e-mail. Користувач отримує ці повідомлення в реальному часі і може відповісти на них негайно або пізніше. Таким чином, стирається грань між спілкуванням по електронній пошті і спілкуванням у реальному часі (наприклад, за допомогою інтернет-мессенджера або СМС), вважають розробники.

Перша інформація про появу власного поштового сервісу Facebook під назвою Project Titan з'явилася ще у лютому 2010 р. Проте до цих пір ніяких планів на цю тему представники соціальної мережі не повідомляли. Чутки про Project Titan отримали новий розвиток минулого тижня. На думку багатьох видань, саме через намір Facebook конкурувати з поштовими сервісами стався конфлікт з компанією Google. У листопаді 2010 р. компанія Google заблокувала імпорт контактів з адресної книги сервісу Gmail в соціальну мережу Facebook.

За матеріалами Утро.ру

Зараз ви читаєте новину «У соцмережі Facebook з'явилася власна пошта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути