пʼятниця, 23 вересня 2011 19:13

Стриптиз від мавпи і ведмідь на самокаті — нова програма в цирку
20

Фото: Фото: Ольга Каменєва

22 вересня у Національному цирку презентували нову програму "Просто супер". На виставу запросили дітей з дитбудинків та малозабезпечених сімей.

Нову програму відкриває "Атракціон хижих звірів" під керівництвом Юлії та Миколи Козирєвих. У ньому беруть участь 2 леви, 4 левиці і 4 тигри.

"Ми купуємо цих тварин у зоопарках або на вулиці. Серед них практично немає здорових. Лева Кубика ми купили на вулиці в якогось дядька за 600 доларів. Він був рахітичним, в нього була скалічена лапа. Юля сама його виходила. Возилася з ним, як з малою дитиною. Кубик вилюднів і став нашим солістом", - розповіла Людмила Шевченко, головний режисер цирку.

"У Тигра Мішеля тяжке генетичне захворювання. Ветеринари робили йому операцію. Виявилося, що він — гермафродит. Довго думали, як його назвати. Вирішити дати ім'я "Мішель", бо воно середнього роду", - додала вона.

У новій програмі беруть участь мавпи та ведмеді. Мавпа Даша показує на сцені стриптиз, ведмедиця Лора катається на самокаті, а Маша — на скейті.

"Щоб поставити номер з ведмедем, з ним треба репетирувати рік день у день. Дресируванню вони піддаються легко, але з ними треба бути обережним, бо можуть вкусити чи цапнути за руку", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua дресирувальниця ведмедів Тетяна Шаботько.

"Наші ведмеді вегетаріанці. В день з'їдають 4 кілограми овочів, 2 кілограми фруктів і стільки ж хліба. Даємо їм також делікатеси: рибу, яйця, мед, олії, сіль і дріжджі. На Новий рік усім купуємо по пляшці пива, а наймолодшій Даші — морозиво", - додала вона.

Також на сцені цирку виступають еквілібристи, акробати, жонглери і клоуни.

Квитки на вистави коштують від 50 до 150 грн.

Зараз ви читаєте новину «Стриптиз від мавпи і ведмідь на самокаті — нова програма в цирку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути