четвер, 19 листопада 2020 00:28

Штрафи однакові для всіх. Зеленський згадав скандальний спорткомплекс "5 елемент"

Штрафи однакові для всіх. Зеленський згадав скандальний спорткомплекс "5 елемент"
Спорткомплекс "5 елемент" уже отримав штраф за порушення карантину. Фото: zn.ua

Президент Володимир Зеленський запевнив, що санкції за недотримання карантину вихідного дня будуть застосовуватися щодо всіх без винятку порушників.

"Ми не будемо діяти за принципом: друзям усе, а ворогам — локдаун. Санкції за порушення карантину вихідного дня будуть однакові для всіх. Це стосується, до речі, і власника фітнес-клубу "5 елемент". З одного боку, ви кричите, що ситуація з поширенням COVID-19 критична, а з іншого - сприяєте цьому! Мені здається, треба вирішити: ви або рятівник, або комерсант. Раджу не витрачати кошти на ботоферми, які мають говорити про політичні переслідування опозиції, а зберегти гроші на виплату штрафів", - заявив Зеленський у влозі на своїй сторінці у Фейсбуці.

Він нагадав, що спорткомплекс "5 елемент" уже отримав штраф за порушення карантину на минулих вихідних, і якщо порушення повторюватимуться, будуть нові штрафи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Комплекс "5 елемент" не порушував вимог карантину, керівництво заявило про політичний тиск

"Я дивився один сюжет про роботу на вихідних клубу, що належить сину одного з поліційних начальників. Уже сьогодні його звільнено з Національної поліції. Я дякую керівництву Нацполіції та МВС за оперативну і справедливу реакцію. Закон в Україні має бути й буде один для всіх, особливо це стосується вартових правопорядку, які мають слідкувати за дотримання саме цього закону", - підкреслив Зеленський.

Раніше ЗМІ повідомляли, що клуб відпочинку сина начальника Департаменту управління майном Нацполіції Івана Наумова працював під час дії карантину вихідного дня. 17 листопада стало відомо, що Наумова звільнили з посади.

Зараз ви читаєте новину «Штрафи однакові для всіх. Зеленський згадав скандальний спорткомплекс "5 елемент"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути