середа, 31 березня 2010 13:07

Стівена Спілберга підозрюють у параної

Стівена Спілберга підозрюють у параної

Занепокоєність Стівена Спілберга проблемами особистої безпеки і безпеки його компанії DreamWorks межує з параноєю.

Такий висновок міститься в книзі "The Men Who Would Be King" колишньої журналістки видання Variety Ніколь Лапорте, фрагменти з якої наводить газета The NY Post.

Так, за ствердженням автора твору, біля офісу знаменитого режисера і продюсера завжди припаркований мотоцикл, на якому у разі небезпеки Спілберг міг би оперативно втекти. Коли Спілберг знаходиться удома, він в режимі реального часу може спостерігати за допомогою системи камер за тим, що відбувається в будь-якому з приміщень компанії.

Служба безпеки DreamWorks готова не тільки до відбиття нападів зловмисників, але і до боротьби зі стихійними лихами на зразок землетрусів. На такі випадки всі співробітники студії забезпечуються спеціальними наборами життєзабезпечення, що включають протигази і медикаменти.

Кабінет режисера обладнаний спеціальними пристроями, що унеможливлюють підслуховування його телефонних розмов, а будь-який документ, незалежно від його важливості, кодується так, щоб у разі його зникнення можна було легко встановити винного.

Ніколь Лапорте стверджує, що її дослідження базується на двох сотнях інтерв"ю з колишніми і нинішніми співробітниками компанії Стівена Спілберга.

Офіційні представники DreamWorks назвали факти, викладені в книзі, вигадкою.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Стівена Спілберга підозрюють у параної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути