четвер, 12 квітня 2007 08:57

Станцію метро "Червоний хутір" добудовувати не будуть

Київська міська державна адміністрація законсервує будівництво станції метро "Червоний хутір" Сирецько-Печерської лінії. Про це сьогодні повідомив журналістам міської голова Леонід Черновецький.

На прохання підтвердити інформацію щодо припинення будівництва цієї станції він зазначив: "Це правда, що відбуватиметься консервація лінії, яку будували в лісі, тому що звірі на метро не їздять".

За словами Черновецького, Київ концентрує зусилля "на лініях, які є головними. Це - лінія метро у бік виставки, нові виходи на Львівській площі і на Київському залізничному вокзалі".

Водночас перший заступник міського голови Анатолій Голубченко зазначив, що від будівництва цієї станції поки не відмовляються. "Ще обговорюватиметься (питання будівництва), вона не є для нас принциповою ні у фінансуванні, ні в часі", - сказав він.

Як раніше повідомлялося, міська влада обіцяла ввести в експлуатацію станцію метро "Червоний хутір" Сирецько-Печерської лінії до кінця поточного року, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Станцію метро "Червоний хутір" добудовувати не будуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути