середа, 30 липня 2008 16:34

Стали відомі подробиці жорстокого вбивства молодят з Британії

Вбита дівчина Кетрін Маллені просила про допомогу, коли в їхній з чоловіком карибський котедж увірвався озброєний злочинець. Про це повідомили свідки з Великої Британії, які відпочивали на тому ж курорті, що і молодята Кетрін та Бенджамін Маллені. Британські туристи заявляють, що чули крик про допомогу за 20 хвилин до пострілу.

Чоловік покійної Кетрін Бенджамін зараз бореться за своє життя в місцевій лікарні, оскільки злочинець поранив його в шию. Він скоріш за все не знає, що його молода дружина мертва. Його батьки прилетіли на острів Антігуа, як тільки дізналися про те, що трапилося.

Лорейн Мартін-Бел та її чоловік Стів з Девона, знаходилися на цьому курорті, коли до молодят увірвався озброєний злочинець. Вони чули постріли в неділю вранці.

Лорейн розповіла поліції, що о 4.45 ранку вона чула крик та звуки музики, але подумала, що це хтось розважається. Її чоловік Стів прокинувся о 5.05 і вони пішли до котеджу Маллені, але нічого не побачили.

Потім вони повернулися до себе і замкнули двері. Згодом Лорейн Мартін-Бел почула постріл, після якого почувся жіночий крик. Потім знову прозвучав постріл і жінка прокричала "Допоможіть мені, будь ласка". Після цього все стихло.

За матеріалами Ananova

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці жорстокого вбивства молодят з Британії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути