Ексклюзиви
субота, 30 вересня 2017 06:40

Співак, якому забороняли в'їзд в Україну, збирається виступити в Києві

Співак, якому забороняли в'їзд в Україну, збирається виступити в Києві
Попри заборону, Макс Корж збирається виступити в Києві. Фото: Апостроф

Білоруський репер Макс Корж, якому 9 лютого 2016 року СБУ заборонила в'їзд в Україну на п'ять років за виступи в анексованому Криму, виклав на своїй сторінці в соцмережах документ, згідно з яким він знову в'їзний.

Виявилося, що дозвіл з'явився через три місяці після заборони, 30 травня 2016 року, пишуть "Вести".

"Двадцять третього грудня концерт у Києві. Нарешті. Нагадаю, що зняття заборони на в'їзд в Україну для мене було несподіванкою. Не знаю, навіщо СБУ прийняла це рішення, у них була вся влада не робити цього, але я зовсім не проти такої амністії. Я ніколи навмисне не становив жодної загрози безпеці цієї країни", - написав він на своїй сторінці в Інстаграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка фільму "Собака Баскервілів" потрапив у "Чистилище"

Також Корж розмістив офіційну відповідь Міністерства культури України, у якій значиться, що ім'я Макса Коржа відсутнє в списку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України, постанову СБУ від 2016 року, де сказано: "Максим Корж відмовився від своїх протиправних намірів, і це може бути підставою для скасування постанови про заборону йому в'їжджати в Україну", а також відповідь СБУ адвокату Коржа, датовану червнем 2017 року: "На цей час відсутні обмеження, що стосуються в'їзду на територію України Максима Коржа".

Від докладних коментарів менеджмент Коржа відмовляється. Відомо лише, що адвокат артиста направляв у спецслужби нашої країни кілька листів, які доводять, що артист не порушував нашого закону, і підстав забороняти йому в'їзд в Україну не було.

Артист виклав документи тільки зараз, тому що вже з'явилися афіші його концерту в Києві. У касах квитки продають за 399-1499 грн.

Зараз ви читаєте новину «Співак, якому забороняли в'їзд в Україну, збирається виступити в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути