Ексклюзиви
пʼятниця, 23 листопада 2007 19:30

Список місць, де можна зайнятися сексом на роботі

У блозі газети Times опублікований список 10 місць, де можна зайнятися сексом на роботі. Блог Snakes and Ladders ("Змії і сходи") для тих, "хто прагне досягти успіху в корпоративному світі", провів опитування, яке дало вражаючі результати: виявляється, кожен п"ятий австралієць стверджує, що займається сексом на робочому місці, пише іспанська газета La Voz De Galicia .

Але де вони вважають за краще цим займатися? 25% опитаних вибирають робочий стіл шефа, інші віддають перевагу конференц-залам, їдальням і навіть балконам і дахам будівлі.

Місце залежить від професії респондента: медичні працівники віддають перевагу процедурним кабінетам, а інший учасник опитування зазвичай займається сексом в туалеті для людей з обмеженими можливостями, тому що там більше місця.

10 кращих місць для заняття сексом на роботі:

1. Стіл шефа

2. Всі 25 столів офісу

3. Шафа з архівом

4. Режисерський пульт (якщо йдеться про телеканал)

5. Балкон

6. Диван

7. Місце, де їдять

8. Туалет для людей з обмеженими можливостями

9. Процедурний кабінет

10.Посеред офісу (неважливо, що вас знімають камери спостереження)

Блог Times посилається на дані австралійського порталу news.com.au, де експерти радять почастіше спілкуватися з колегами по роботі, щоб просуватися по службі і добиватися кращих результатів, а ще там розповідається про чоловіка, який стверджує, що переспав з 30 своїми співробітницями.

ВВС вторить цим новинам своєю розповіддю про те, що поліція Тайнсайда на півночі Англії розслідує численні скарги на чиновників цієї місцевості, що роздягаються в офісі і займаються сексом в туалетах будівлі адміністрації.

Блог Snakes and Ladders закликає своїх читачів "розповідати про корпоративне божевілля і нагадує, що жодна людина, що має доступ в інтернет, не повинна нудьгувати на роботі". Залишається дізнатися, чи реальні це історії або лише плід уяви учасників блогу, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Список місць, де можна зайнятися сексом на роботі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути