четвер, 20 вересня 2007 12:34

Спікер Держдуми Гризлов назвава майбутніх міністрів

Чотири члени уряди, які є членами партії "Єдина Росія" - віце-прем"єр Олександр Жуков, глава Мінсільгоспу Олексій Гордєєв, глава МНС Сергій Шойгу і глава Мінприроди Юрій Трутнєв збережуть свої місця в новому уряді Зубкова. Таку думку висловив у бесіді з журналістами в четвер спікер Держдуми Борис Гризлов. "У нас ведуться консультації з прем"єр-міністром, і я думаю, що чотири міністри, які є членами "Єдиної Россії" - Жуков, Гордєєв, Шойгу і Трутнів, - збережуть свої місця", - сказав голова нижньої палати парламенту.

Гризлов також відзначив, що при обговоренні кандидатури Зубкова на пост прем"єр-міністра, яке проходило на засіданні фракції минулого тижня в Держдумі, "єдинороси" запропонували Зубкову при формуванні нового Кабінету Міністрів не розглядати кандидатури глави Мінздравсоцрозвитку Михайла Зурабова, глави Мінрегіона Володимира Яковлєва і глави Мінкультури Олександра Соколова.

Спікер Держдуми нагадав, що за підсумками розгляду діяльності Мінздравсоцрозвитку і Мінрегіона Держдума визнала їх роботу незадовільною, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Спікер Держдуми Гризлов назвава майбутніх міністрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути