субота, 06 вересня 2008 10:40

Спецслужби США створюють свою соціальну мережу

Американські спецслужби створили власну соціальну мережу під назвою A-space, повідомляє "Лента.Ру" із засланням на CNN. Доступ до мережі, яка буде запущена 22 вересня, отримають співробітники ЦРУ, ФБР, Агентство національної безпеки і інших розвідувальних служб і агентств США.

За словами представника ЦРУ Майкла Вертхаймера (Michael Wertheimer), нова соціальна мережа стане "місцем, де співробітники секретних служб зможуть не лише спілкуватися, але і обмінюватися тією інформацією, якою раніше вони обмінюватися не могли".

Метою проекту є зміцнення безпеки США шляхом забезпечення швидкого доступу до всієї інформації, що є в розвідки.

Як відмітив Вертхаймер, A-space, зроблена по аналогії з Myspace і Facebook, на відміну від них залучила не лише молодь. В ході тестування з"ясувалося, що інтерес до соціальної мережі проявили розвідники різних віків і з різним досвідом роботи.

За словами Вертхаймера, доступ до мережі A-space буде жорстко обмежений. Для запобігання незаконному проникненню ЦРУ розробляє особливу систему запобігання, яка реагуватиме на будь-які відхилення від норми у використанні A-space, повідомляє CNN.
Зараз ви читаєте новину «Спецслужби США створюють свою соціальну мережу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути