субота, 12 березня 2022 17:48

Спецтема: Війна Росії проти України

Спеціальні підрозділи з ОРДЛО прибули для "брудної роботи" в Мелітополь

Спеціальні підрозділи з ОРДЛО прибули для "брудної роботи" в Мелітополь
На відео, розміщеному в мережі, показали шикування кількох десятків погано екіпірованих бійців на території Мелітопольського військкомату Фото: прінт-скрін відео

Після захоплення Мелітополя функції поліції в місті російські окупанти доручили воєнізованому підрозділу з так званих "ЛДНР".

Підрозділи з "ДНР/ЛНР російські окупанти ввели до Мелітополя для тиску на активістів та силової протидії щоденним мітингам супротиву російської окупації, пише Дзеркало тижня.

Так звана "генпрокуратура ЛНР" порушила "кримінальну справу" про нібито фінансування мером Мелітополя Іваном Федоровим "Правого сектора". Перед цим Федорова викрав спецназ "МДБ Луганської народної республіки".

На відео, розміщеному в мережі, показали шикування кількох десятків погано екіпірованих бійців на території Мелітопольського військкомату. Говорять, що прибули з Донбасу, "несуть мир", а "фашизм не пройде".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захопили штаб гуманітарної допомоги

На плацу піднято прапор РФ. Новоприбулих інструктують військовослужбовці в чорній формі і в балаклавах, що приховують обличчя.

Президент України Володимир Зеленський назвав викрадення мера Мелітополя Івана Федорова злочином проти демократії. Росія хоче ліквідувати законних представників української влади, адже втрачає свої позиції, заявив Зеленський у своєму зверненні до народу. "Вони перейшли до нової стадії терору, коли намагаються фізично ліквідувати представників законної місцевої української влади", - зазначив президент.

Зараз ви читаєте новину «Спеціальні підрозділи з ОРДЛО прибули для "брудної роботи" в Мелітополь». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути