пʼятниця, 01 серпня 2008 18:37

Сорочинський ярмарок проходитиме двічі на рік

Голова Полтавської обласної державної адміністрації Асадчев пропонує цього року провести два Сорочинських ярмарки. Про це він заявив під час виїзної наради в селі Великі Сорочинці з питань підготовки і проведення Національного Сорочинського ярмарку-2008.

Організатори Сорочинського ярмарку працюють над підготовкою інфраструктури села Великі Сорочинці для проведення національного ярмарку кілька разів на рік.

"Ярмарок з кожним роком розширюється, і це накладає на нас додаткову відповідальність. Підготовка ведеться в звичайному режимі, і особливих проблем я не бачу, але ще раз закликаю зі всією серйозністю підійти до проведення свята. Тому що це престиж нашої області", - стверджує Асадчев.

"Цього року ярмарок проводитиметься під знаком Миколи Гоголя, який фактично і прославив Великі Сорочинці, враховуючи наближення 200-річного ювілею нашого видатного земляка. Ну й, можливо, цього року ми спробуємо провести ярмарок двічі, тому що це нелогічно, коли така велика площа використовується лише раз на рік. Можливо, це буде дещо інший формат й інша тематика ярмарку, але такі плани у нас є, і ми сподіваємося їх реалізувати ", - сказав голова Полтавської облдержадміністрації.

При цьому Асадчев припустив, що другий Сорочинський ярмарок можна буде провести наприкінці осені.

Нагадаємо, цього року Національний Сорочинський ярмарок відбудеться з 14 по 17 серпня. Про участь в ньому вже заявили понад 200 підприємств України і країн СНД, а також численні приватні підприємці, народні майстри. Очікується приїзд іноземних делегацій з Аргентини, Азербайджану, Грузії, Угорщини і Литви, повідомляє УНІАН

Зараз ви читаєте новину «Сорочинський ярмарок проходитиме двічі на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути