неділя, 15 жовтня 2023 08:35

Сонячне затемнення: чотири знаки, яким треба бути особливо уважними цього дня

Сонячне затемнення: чотири знаки, яким треба бути особливо уважними цього дня
Найбільше ця астрономічна подія вплине на Терезів, Раків, Левів і Дів. Фото: pixabay.com

Близько 21-ї години 14 жовтня відбулося сонячне затемнення. Розпочався двотижневий коридор затемнень, протягом якого бажано уникати прийняття важливих рішень та серйозних змін у своєму житті. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Найбільше ця астрономічна подія вплине на Терезів, Раків, Левів і Дів, - говорить астрологиня. – Представникам цих знаків слід бути особливо уважними цього дня та утриматися від ризиків протягом другої половини жовтня. Не перевантажуйте себе надмірною роботою. Уникайте місць великого скупчення людей. Запобігайте розвитку конфліктних ситуацій. Турбуйтеся про рідних і близьких людей. Нічого не робіть поспіхом. Частіше траплятимуться аварійні ситуації через неуважність і перевтому. Залишайтеся тверезими".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не поспішайте довіряти комусь цього дня. Нові знайомі діятимуть не в ваших інтересах. Часто погрожуватимуть і маніпулюватимуть. Не варто вирушати у гори і вперше ставати на лижі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Грошей небагато, але ви зумієте мудро ними скористатися. Не час змінювати рід діяльності. Варто докласти зусиль, аби зберегти те, що маєте. Позбутися зайвої ваги вдасться завдяки йозі.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ви зібрані та організовані, впевнені у своїх силах. Не обіцяйте фінансову допомогу комусь з друзів. Це посварить вас. Повертатимуться люди, які раніше пішли з вашого життя. Це принесе достатньо тривоги.

Рак (22 червня – 22 липня)

Кохані ображатимуться через дрібниці. Постарайтеся їх заспокоїти. Нема причин для сварки. Не читайте зі смартфона у темряві. Знижується гострота зору. Давайте очам більше відпочинку.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вам хотітиметься всього та одразу. Навчіться терпляче йти до мети. Попереду світлі часи. Гарний час, аби придбати меблі. Зумієте вдало змінити інтер'єр. Варто купувати книги. Ціни на них будуть привабливі.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Потраплятимете у різні халепи, бо хотітимете всього та одразу. Родичі і колеги бачитимуть у вас причину конфліктів. Шукатимете розради серед психологів. Підказку, як діяти далі, отримаєте у книзі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На ці п'ять знаків чекає тиждень злетів і фінансового успіху – гороскоп на 9-15 жовтня

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Частіше обіймайте коханих, кажіть дітям, як сильно їх любите. Ваше самопочутття залежить від атмосфери вдома. Грошей буде вдосталь, але вони постійно зникатимуть. Досить звинувачувати у великих витратах коханих. Все, що вони купуватимуть, іде на потреби родини.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відчуєте себе щасливчиком. Не опирайтеся долі. Вона зводитиме вас із потрібними людьми. Не створюйте собі кумирів. У цей час більшість знайомих зірвуть маски. Помітите, хто є хто насправді.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Якщо відчуваєте, що складно спілкуватися з людьми, заведіть домашнього улюбленця. Він додасть позитивних емоцій. Не піддавайтеся азарту. Викинете гроші на вітер. Стежте, під чим ставите підпис. Особливо, коли берете позику.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не чекайте, поки стане краще. Робіть усе, аби добре було тут і зараз. Змінюватимуться смаки. Те, що раніше подобалося, раптом стане гидким. По новому відкриєте для себе продукти, які раніше не любили.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Займайтеся справами, які давно вас цікавили. Завдяки цьому зумієте заробити багато грошей. Придбайте новий шампунь для волосся. Дайте йому відпочити від фарб та лаку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто у цей час щось кардинально змінювати, бо цим нашкодите собі. Насолоджуйтеся життям і відганяйте від себе погані думки. У вас надійний тил.

Сезон затемнень триватиме з 14 по 28 жовтня. Астрологиня розповіла, як до нього підготуватися.

Зараз ви читаєте новину «Сонячне затемнення: чотири знаки, яким треба бути особливо уважними цього дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути