Ексклюзиви
середа, 17 червня 2020 16:10

Сонячне затемнення 21 червня: як воно вплине на кожного з нас

Сонячне затемнення 21 червня: як воно вплине на кожного з нас
Це сонячне затемнення можна вважати унікальним, бо відбудеться у день літнього сонцестояння 21 червня. Фото: pixabay.com

Сонячне затемнення відбудеться 21 червня о 9:41 за київським часом. Його вплив будемо відчувати протягом цього та наступного тижнів. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Це сонячне затемнення можна вважати унікальним, бо відбудеться у день літнього сонцестояння 21 червня, - каже астролог. - Вже у суботу напередодні затемнення люди відчують погіршення самопочуття. Турбуватимуть головний біль і запаморочення. Не їдьте далеко від дому. Не залишайте самотніми літніх родичів. Вони потребують особливої уваги і турботи у ці дні. Затемнення вплине на кожного з нас. Головне не прагнути різких змін. Нічого хорошого з цього не вийде".

У день затемнення думайте про щось хороше, просіть здоров'я і достатку для себе та рідних.

"Зверніть увагу на події, які відбуваються з вами, - говорить Максимова. - У багатьох доля може різко змінитися. Хтось вирішить пакувати валізи і їхати на заробітки. Не спішіть на цьому тижні змінювати місце проживання, вирушати у подорож, звільнятися чи найматися на роботу. Важливі рішення перенесіть на другу половину липня і серпень. Людям уриватиметься терпець. У цей час відновляться народне невдоволення і революційні настрої".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 17 червня: які справи краще перенести на інший день

За словами астролога, неділя видасться важкою.

"Погано працюватиме голова, - каже Максимова. - Люди керуватимуться інстинктом, а не здоровим глуздом. Вихідні не підходять для старту нових проєктів, гучних розваг і вечірок. Змінюють поведінку тварини. Вони можуть ставати агресивними або навпаки більш спокійними, вимагати більше уваги до себе. Не гуляйте самі порожніми вулицями. Підтримайте власний імунітет. Збільшіть кількість вітамінів у своєму раціоні".

У коридор затемнень ми ввійшли 5 червня, а вийдемо з нього 5 липня.

Зараз ви читаєте новину «Сонячне затемнення 21 червня: як воно вплине на кожного з нас». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути