Ексклюзиви
середа, 03 червня 2020 08:25

Місячне затемнення 5 червня: чого робити категорично не можна

Місячне затемнення 5 червня: чого робити категорично не можна
Від Місячного затемнення розпочинається сезон затемнень, що триватиме до 5 липня. Фото: pixabay.com

Місячне затемнення відбудеться 5 червня о 22:25 за київським часом. Якщо в цей час змінити імідж, це підкреслить найгірші сторони. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Ваш зовнішній вигляд буде шокуючим, - говорить астролог. - Результатом роботи перукарів залишитеся незадоволені. Не дозволяйте нікому нашкодити вашій зовнішності. Відповідальність за невдачі на роботі краще взяти на себе чоловікам. Жінками керуватимуть страх і агресія. Їхні реакції цього дня будуть неадекватні, рішення – сумнівні. Прислухайтеся до підказок долі".

Від Місячного затемнення розпочинається сезон затемнень, що триватиме до 5 липня.

"Це непростий час для тих, хто керує державою, - каже астролог. – У цей період краще не приймати нових законів. Розгубленість і відсутність достатнього досвіду підштовхнуть до непродуманої фінансової політики. Це дуже скоро призведе до серйозних проблем в економіці. Відчуємо це на власних гаманцях. Люди обурюватимуться. Протестні настрої можуть вивести українців на вулицю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 1-7 червня: як пережити тиждень, що починає сезон затемнень

У такий період люди частіше виявлятимуть неадекватну реакцію на зовнішні подразники.

"Усі навколо будуть знервовані та емоційно вразливі. У цей день не варто ходити в гості, вирушати у подорожі, заливати фундамент нового дому, відкривати свою фірму, купувати нерухомість. Не дивіться на чиїсь успіхи. Займайтеся своїми справами. Більшість проблем виникатиме через прийняття непродуманих рішень. Тож якщо сумніваєтеся у чомусь, дайте собі більше часу на роздуми", - розповідає астролог.

Намагайтеся не втручатися у чужі родинні конфлікти.

"Ви лише ускладните ситуацію і можете втратити друзів, - каже Олена Максимова. - Не будьте категоричними у висловлюваннях. Так недовго й відштовхнути свою любов. Підозри щодо охолодження почуттів у коханих будуть безпідставними. Довіряйте дорогим людям. Вчіться просити пробачення. Зникнуть підстави для сварки".

Сезон затемнень закінчиться 5 липня. Якщо хочете пережити цей період без втрат і помилок, переключіться з інтелектуальної роботи на фізичну.

Зараз ви читаєте новину «Місячне затемнення 5 червня: чого робити категорично не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути