Ексклюзиви
неділя, 31 травня 2020 20:00

Гороскоп на 1-7 червня: як пережити тиждень, що починає сезон затемнень

Гороскоп на 1-7 червня: як пережити тиждень, що починає сезон затемнень
Це час несподіваних сценаріїв. Помилок може наробити кожен. Фото: pixabay.com

Тиждень з 1 по 7 червня буде складним. У п'ятницю відбудеться Місячне затемнення. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"5 червня розпочнеться сезон затемнення, який триватиме до 5 липня, - говорить астролог. – Відновляться страхи, сумніви, загостряться психічні хвороби, зросте агресивність. Ніхто не буде готовий чекати, терпіти та поступатися. Людьми керуватиме тваринних інстинкт. Це час несподіваних сценаріїв. Помилок може наробити кожен. У суспільстві з'явиться бажання щось змінити. Можливі серйозні народні протести".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Перепони з'являтимуться ледь не щодня. Домовлятися з кимось зараз здатні одиниці. Приймайте рішення самостійно. Тепер ви – сам собі режисер. Гроші йтимуть до рук повільно. Оформіть успадковане майно.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Усе, до чого звикали роками, раптом зникне. Опинитеся у незручних обставинах. Набридне постійний контроль згори. Знаходьте можливість щовечора повноцінно відпочивати. Не конфліктуйте з батьками.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Досить переконувати себе, що ви здатні зробити ще більше. Обмежтеся невідкладними справами. Інакше життя перетвориться на хаос. Рівень доходів потішить. Прикрі негаразди вдома псуватимуть настрій.

Рак (22 червня – 22 липня)

Не вирішуйте щось категорично. Це важко буде виправити. Якщо збираєтеся з кимось посваритися, пам'ятайте, ця людина на завжди стане вашим ворогом. Зачекайте з купівлею побутової техніки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де в Україні підвищиться рівень води у річках

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це період несподіваних подарунків. Навіть неприємності обернуться на вашу користь. Життя випробовуватиме на порядність. Від поведінки залежатиме ваш імідж. Або заявите про себе, як людину душевну, або – як про нахабну і злу. Відверто радійте успіхам друзів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не сидітиметься на місці. У багатьох горітимуть п'яти. Руки вимагатимуть роботи. Але краще просто заспокоїтися. Бо вами зараз керують страх і тривога. Найгірше почуватимуться ті, хто набрав кредитів. Сплачувати їх буде нічим.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Втрачаєте свої лідерські властивості. Зараз важко буде вести за собою команду. Заробітки навряд чи потішать. Не видавайте себе за багатія, не розкидайтеся грошима. Не змагайтеся з кимось у фінансовому плані. Зустрічатимуться люди, які постійно робитимуть шкоду.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Час здобувати нові навички. Старі засоби роботи вичерпали себе. Оновлюйте інструменти, діліться знаннями з колегами і переймайте їхній досвід. Лише взаємовиручка допоможе протриматися наплаву.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Почуватиметеся як на барикадах. Вами керує настрій воювати і здобувати. Пильнуйте, щоб не спровокувати повстання у колективі. Заробітки надходитимуть стабільно. Не купуйте нерухомість. Вам підсунуть проблемне житло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Crew Dragon полетів: ракету разом з кораблем запустили на МКС – прямий ефір (оновлено)

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не будуйте грандіозних планів на майбутнє. Треба жити тут і зараз. Дійте послідовно, підлаштовуйтеся під обставини. Прислухайтеся до порад батьків. Їхній досвід стане у нагоді.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зароблені гроші надходитимуть із затримкою. Економте. Не витрачайте все на забаганки. Годі демонструвати свою незалежність. Кохані намагатимуться догодити і підтримати.

Риби (21 лютого – 20 березня)

На відміну від інших знаків діятимете поволі і застережете себе від втрат. Чекайте на зустріч із цікавими людьми. Дехто з них підштовхне вас згодом до втілення у життя нових і свіжих ідей.

30-31 травня утримайтеся від критичних зауважень на адресу близьких. Астролог повідомила, чим ошелешать останні весняні вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1-7 червня: як пережити тиждень, що починає сезон затемнень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути