Ексклюзиви
субота, 30 травня 2020 07:00

Гороскоп на 30-31 травня: чим ошелешать останні весняні вихідні

Гороскоп на 30-31 травня: чим ошелешать останні весняні вихідні
Зустрічатимете людей, яких не бачили роками. Фото: pixabay.com

У вихідні 30-31 травня утримайтеся від критичних зауважень на адресу близьких. Підтримуйте добрий настрій у своєму домі. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Людям бракуватиме дипломатичності у ці дні, - говорить астролог. – Тому часто ставитимуться один до одного зухвало і грубо. Намагайтеся враховувати потреби і слабкості співбесідників. Будьте більш гнучкими. Саме в такий спосіб можна більшого досягти, а заодно і зберегти теплі стосунки з оточуючими. Останні весняні вихідні ошелешать несподіванками. Зустрічатимете людей, яких не бачили роками. Створити надійний союз найближчим часом не вдасться. Ці дні сприятимуть розірванню стосунків. Бережіть мир у своєму домі".

Овен

Триває кризовий період у стосунках. Не допускайте подружньої зради. Ви шкодуватимете про цей необдуманий вчинок.

Телець

Не шукайте підробітку. Нагальної потреби у цьому не буде. Краще відновіть сили перед наступним робочим тижнем.

Близнюки

Займіться завершенням власних справ. Подбайте про вдосконалення свого іміджу. Незабаром у вашому житті розпочнуться нові стосунки.

Рак

Нестача коштів відчуватиметься гостро. Тому вихідні краще провести вдома. Незабаром ситуація зміниться на краще. Зачекайте з великими покупками.

Лев

Не соромтеся виявляти ініціативу. Допоможіть своєму щастю знайти дорогу до вас. Завітайте на сайт знайомств. В неділю не слід сперечатися про щось.

Діва

Використайте нагоду порозумітися з коханими. Згадайте разом найкращі моменти спільного життя. Організуйте романтичний вечір для двох.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступний циклон знову принесе дощі в Україну

Терези

Бракуватиме практичності у веденні справ. Є ризик позбутися частини доходів. Зверніться по допомогу до досвідчених людей.

Скорпіон

Гаманець залишатиметься напівпорожнім. Поки що доведеться з цим змиритися. Можете розраховувати на підтримку друзів. Вони не залишать вас у скруті.

Стрілець

Очікувати від оточуючих співчуття і розуміння не варто. Говоріть їм про свої сумніви й проблеми. Тоді ви можете сподіватися на допомогу.

Козеріг

Щаститиме у фінансових справах. Проте знайте міру. Не всі комерційні пропозиції будуть вигідними для вас. Не беріть кредитів. Розраховуйтеся за товари готівкою.

Водолій

Багато грошей у ці дні не заробити. Не варто й прагнути до цього. Мінімізуйте грошові операції. Подавайте милостиню. З понеділка ситуація значно покращиться.

Риби

Ви матимете нагоду придбати необхідні речі. Грошей вистачатиме. Справи йтимуть добре. Обмежувати себе у чомусь не доведеться. Очікується кілька радісних подій.

Астролог розповіла, як прожити цей тиждень без втрат і проблем.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 30-31 травня: чим ошелешать останні весняні вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути