середа, 02 жовтня 2024 09:10

Сонячне затемнення 2024: коли і де можна його побачити

Сонячне затемнення 2024: коли і де можна його побачити
Сонячне затемнення відбудеться о 21:50 за київським часом. Його найкраще буде видно у Чилі та Аргентині. Фото: pixabay.com

2 жовтня матимемо молодик. Після заходу сонця відбудеться сонячне затемнення.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Увесь день відчуватиметься тривожність, - говорить астрологиня. - Зросте схильність до депресивних настроїв. Не варто надовго залишатися на самоті. Спілкуйтеся з приємними людьми. На території України затемнення не вдасться спостерігати. Воно відбудеться о 21:50 за київським часом. Сонячне затемнення найкраще буде видно у Чилі та Аргентині. Підтримуйте близьких добрим словом. Віддавайте перевагу фізичній роботі. Більше рухайтеся. Не час розпочинати будівництво чи ремонт. Відкладіть початок нового курсу лікування. Препарати можуть викликати гостру реакцію організму. Не можна робити щеплення ані людям, ані тваринам. Подбати про красиву зовнішність краще наприкінці тижня. Візит до косметолога навряд чи буде вдалим. Загострюються хвороби нирок. Залишайтеся тверезими. Вчасно лягайте спати".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Більше уваги приділіть літнім людям. Скористайтеся їхніми порадами й життєвим досвідом. Не робіть того, до чого не лежить серце.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Дратуватиме усе навколо. Приймайте розслабляючу ванну, займайтеся йогою і дихальною гімнастикою. Справи налагодяться. Вам буде легко розбагатіти, знайти свою долю і круто змінити життя на краще.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Не давайте завдаток за авто чи нерухомість. Ціну переглянуть, умови продажу змінять. Зачекайте із пошуком пари. Навколо будуть хитрі особи, які бажають розбагатіти за ваш рахунок.

Рак (22 червня - 22 липня)

Бракуватиме терпіння. Виховання малечі доручіть батькам. Працюйте ще більш наполегливо. Вам довірятимуть. Зможете згуртувати навколо себе колектив однодумців.

Лев (23 липня - 23 серпня)

На все вистачатиме сили і часу. Спробуйте зробити те, що раніше не вдавалося. Успіху досягнуть ті, хто заробляє на життя завдяки ораторським здібностям.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Прораховуйте свої фінансові кроки. Не користуйтеся кредитними картками. Протезування зубів пройде невдало. Не варто ризикувати здоров'ям та грошима. Зайдіть до стоматолога наступного тижня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сонячне затемнення 2 жовтня: у чиєму житті почнеться період перезавантаження

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Не псуйте стосунки з колегами. Беріть на себе відповідальність за мир та спокій у колективі та сім'ї. Подумайте, чого бракує вам для щастя. Зараз цю мрію вдасться втілити в реальність.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Життя поставить перед вибором: поступитися чи наполягати на своєму. Виграє той, хто обере перше. Ваше нікуди від вас не дінеться. Метеозалежні можуть скаржитися на головний біль та запаморочення. Стежте за артеріальним тиском.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Куплені у цей день товари служитимуть довго. Подаруйте цього ранком коханим усю свою ніжність. Це принесе обом багато приємних вражень та надихатиме на плідну працю протягом дня.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Візьміть відпустку на кілька днів і відчуєте, як відкриється друге дихання. Приглядайте за самотніми сусідами. Приємна розмова та розрада допоможуть їм відчути себе потрібними.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Щаститиме у дрібницях. Беріть участь в акційному розпродажі товарів. Переговори з фінансових питань проводити не час. Це час особливих побачень і романів. Нових партнерів люди зустрічатимуть у найбільш неочікуваних місцях.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не вдалий час, аби закладати фундамент дому, робити ремонт та ставити паркан. Картатимете себе, що мало часу присвячуєте родині. Досить докоряти собі. Ви прекрасно справляєтеся з усіма обов'язками.

У жовтні в багатьох відкриється друге дихання. Бажання працювати додасть наснаги заробляти більше. Астрологиня назвала чотири знаки, які заживуть як королі.

Зараз ви читаєте новину «Сонячне затемнення 2024: коли і де можна його побачити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути