середа, 21 вересня 2022 06:00

Що зробити у цей день, аби успіх супроводжував вас до кінця року – гороскоп на 21 вересня

Що зробити у цей день, аби успіх супроводжував вас до кінця року – гороскоп на 21 вересня
Не призначайте першого побачення. Воно пройде невдало. Фото: pixabay.com

21 вересня багато чого вдаватиметься наполегливим і терплячим. Не бійтеся відповідальності, чекайте на слушний момент. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Усе сказане вами може бути використане проти вас, - говорить астрологиня. – Люди будуть заздрити успіху знайомих та колег. Не хваліться своїми досягненнями. Не розповідайте друзям і сусідам про плани, бо накличите на себе невдачу. Уникайте штрафних санкцій. Фінансовий дефіцит може внести корективи у ваші плани. Не призначайте першого побачення. Воно пройде невдало. Зачекайте зі зміною місця роботи. На новому місці на вас чекають неприємні сюрпризи. Хочете, аби успіх супроводжував вас до кінця року? Вчіться у тих, чиїм талантом захоплюєтеся. Переймайте досвід успішних колег. Легко даватиметься вивчення англійської та німецької мов".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Довіртеся долі. Не дозволяйте сумнівам керувати вами. Беріться за складні завдання. Хто, якщо не ви, зараз впорається з цим успішно? Коханим важко впоратися зі страхом. Обійміть їх.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Набридне жити на чужині. Багато хто повертатиметься додому. Зустріч з родиною допоможе забути пережиті під час евакуації жахіття. Прочитайте дітям казку. Знайдіть ігри, які допоможуть їм відволіктися від думок про війну.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Мрійте, складайте плани на майбутнє, підтримуйте тісний зв'язок з батьками. Сила роду допоможе відшукати себе, повернути душевний спокій.

Рак (22 червня – 22 липня)

Вдалий період, аби чогось навчитися. Легко вдаватимуться іноземні мови. Вечір буде багатим на знайомства. Є шанс зустріти цікаву людину і розпочати нові стосунки.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Допоможіть переселенцям. Пожертвуйте частину одягу та майна тим, хто залишився без нічого. Марно ревнуєте коханих до їхніх друзів і співробітників. Вони вірні вам.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Задумаєтеся над тим, щоб здавати в оренду кімнату чи гараж. Альтернативні джерела заробітків зараз виручать. Пийте більше теплих напоїв. Не ігноруйте перші ознаки застуди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Негода у Карпатах: показали, як вирує сніжна хуртовина

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ігноруйте знайомства у соцмережах. Достойну пару знайдете серед тих, хто зараз захищає Україну.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Якщо не встигли на автобус чи потяг, не засмучуйтеся, а зітхніть із полегшенням. Доля застерігатиме від неприємностей у дорозі. Залагодити стосунки з коханими допоможе вечеря. Вимкніть смартфони та телевізори. Побудьте трохи часу удвох.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Ви багато на що спроможні. Не втомлюйтеся мріяти. Поруч буде чимало тих, хто готовий профінансувати ваші ідеї.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не засмучуйтеся, якщо вам погрожують звільненням. Виграєте фінансово, бо знайдете більш оплачувану посаду. Не втрачайте голову через нових знайомих. Бережіть тих, кого любите.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Найважливіші події відбудуть у сімейному житті. Хтось народжуватимете дітей, дехто задумається над усиновленням. Не розповідайте батькам про проблеми з коханими. Їхнє втручання зруйнує ваш шлюб.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не викидайте гроші на забаганки. Пожертвуйте частину зарплати на армію. У ваше життя повернуться колишні друзі. Завдяки їхній підтримці зумієте відновитися і з оптимізмом дивитися у завтрашній день.

Синоптики розповіли, коли в Україну прийде бабине літо.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити у цей день, аби успіх супроводжував вас до кінця року – гороскоп на 21 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути