вівторок, 18 жовтня 2022 06:00

Що зробити цього дня, аби успіх супроводжував вас до Нового року – гороскоп на 18 жовтня

Що зробити цього дня, аби успіх супроводжував вас до Нового року – гороскоп на 18 жовтня
Будьте відповідальними. На сміливих чекають чудові зміни на краще. Фото: pixabay.com

18 жовтня – день яскравих особистостей. Щаститиме тому, хто має амбітні плани. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це вдалий час для складання бізнес-планів, – говорить астрологиня. – Почата у цей день справа матиме успіх. Не розмінюйтеся на дрібниці. Беріться за складні завдання. Будьте відповідальні. На сміливих чекають чудові зміни на краще. Аби успіх супроводжував вас до Нового року, цього дня варто розпочинати новий курс навчання. Діліться досвідом. Підбирайте команду для здійснення своїх проєктів. На нерішучих людей очікує день розчарувань. Не заздріть чужим успіхам. Не порівнюйте себе з іншими. Кожен має можливість досягти бажаного за наявності стратегічних планів. Запишіться до косметолога. Завітайте до перукарні. Час подбати про зовнішність. Похід по крамницях бажано відкласти. Куплені речі не носитимуться".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Враховуйте смаки та уподобання батьків, коли купуєте їм подарунки. Легко буде прогадати із розміром одягу та взуття. Міряйте, перш ніж купите. Не налягайте на солодощі.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Повернетеся до ремонту, який відклали влітку через брак коштів. У стосунках із коханими менше говоріть, більше дійте. Не відмовляйтеся від інтиму. Почуватиметеся коханими і жаданими.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відкладіть покупку холодильників і пралок. Не використовуйте друзів у власних цілях. Не намагайтеся підвищити тиск за допомогою кави і вина.

Рак (22 червня – 22 липня)

Складний фінансовий період переживете легко завдяки батькам та коханим. Вдалими будуть шлюби. Пари проживуть пліч-о-пліч багато років.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Вас легко буде злякати і змусити робити те, що хочуть інші. Уникайте маніпуляцій. Не приймайте рішення, які вам нав'язали. Купуйте подарунки для друзів. Не забувайте про їхні дні народження.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Матимете багато цікавих ідей, але сумніватиметеся, чи вони слушні і прибуткові. Не спиняйтеся на досягнутому. Те, чого досягнете цього тижня, годуватиме до кінця року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз до -20°С: народний синоптик розказав, якою цьогоріч буде зима

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Зустрінете людину своєї мрії. Зароджуватимуться серйозні романтичні стосунки. Увійдете до нового кола співрозмовників і станете там своїм. Їжте лимони та грейпфрути.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Доведеться відстоювати своє добре ім'я і доводити, що ви варті кращого. Справи рухаються вкрай повільно. Позбудьтеся обов'язків, що обтяжують.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Продемонструєте найкращі риси свого характеру. Дехто з близьких навіть помітить, що ви схожі на когось із предків. Заробітки надійдуть вчасно, але частину з них заощадьте у валюті.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Якщо маєте кілька напрямків діяльності і втомилися тягнути все й одразу, відмовтеся від того, який не є прибутковим. Не зважайте на конкуренцію. Інші будуть далеко позаду.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вдасться справити гарне враження на будь-кого. Якщо плануєте спробувати себе на іншій посаді, поговоріть про це з шефом у вівторок. Купіть нове взуття на зиму. Вашим ногам має бути тепло і комфортно.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Починається ваш щасливий період. Вірте у власні сили. Найближчі місяці зможете більше, ніж сподіваєтеся. Гроші надійдуть вчасно. Вкладіть їх у покращення житлових умов.

Астрологиня розповіла, якою погодою здивує українців цей тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити цього дня, аби успіх супроводжував вас до Нового року – гороскоп на 18 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути