понеділок, 25 вересня 2023 06:00

Що зробити цього дня, аби щастило весь тиждень - гороскоп на 25 вересня

Що зробити цього дня, аби щастило весь тиждень - гороскоп на 25 вересня
Короткі й далекі подорожі будуть змістовними. Нові знайомства – корисними. Фото: pixabay.com

25 вересня прокидайтеся раніше. Усе необхідне саме не прийде в дім. Майте плани й не зволікайте з їхнім утіленням. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Понеділок дасть можливість реалізувати найсміливіші ідеї, - говорить астрологиня. – Він сприятиме ініціативним людям. Вдало йтимуть перемовини й навчання. Хочете, аби щастило увесь тиждень? Записуйтеся на курси. Призначайте важливі зустрічі. Підписуйте документи. Думайте над розширенням свого бізнесу. Короткі й далекі подорожі будуть змістовними. Нові знайомства – корисними. Куплені телефони й ґаджети надійно працюватимуть. Не варто шукати своє кохання. Для романтичних планів ця доба не годиться. Подбайте про здоров'я серця. Більше рухайтеся".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Здаватиметься, що ваші стосунки охололи. Не відчуватимете потягу до коханих, який був раніше. Це не привід кидати взаємини напризволяще. Частіше обіймайте одне одного. Навіть звичайний сніданок перетворіть на романтичне чаювання.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Кілька цікавих пропозицій надійде від керівництва. Запросять на нове місце роботи. Але для цього доведеться погодитися на переїзд в інше місто. Уникайте сварок із сусідами. Скоро вони виручать.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Є небезпека познайомитися з людиною, яка принесе неприємності. Це може бути друг чи кохана людина, які отруюватимуть життя. Пильнуйте за тим, хто з'являється у вашому житті цього дня. Не варто іти на побачення.

Рак (22 червня – 22 липня)

Знаходьте час на справи, що піднімають настрій. Хобі згодом допоможе змінити вид діяльності та збільшити заробітки. Добре піде торгівля. Відмовтеся від стрижки та фарбування волосся.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Будьте гостинними. На кілька днів доведеться дати прихисток знайомим, які приїдуть у ваше місто. Через метушню забудете забрати одяг з хімчистки чи телефон з ремонту. Записуйте нагадування.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Дратуватимуть перебої зі світлом і водою. Задумаєтеся над тим, щоб змінити місце проживання. Не поспішайте пакувати валізи. Довго не витримаєте без рідних стін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики сказали, коли в Україні очікувати справжню осінь

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не варто класти гроші на депозит, купувати авто у кредит чи вкладатися у бізнес чи в новобудову. Навряд чи буде реалізоване все задумане.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Доведеться розриватися між домом і роботою. Багато часу поглинатимуть переговори. Після обіду щаститиме на кожному кроці. Чекайте на преміальні і подарунки. Не варто робити татуювання та колоти ботокс.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не дозволяйте, щоб вас змусили вкласти гроші в нерухомість, побратися з кимось чи стати для когось наставником. Згодом пошкодуєте про вибір.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не слухайте нікого, крім власного серця. Великі покупки відкладіть на кінець року. Тоді придбаєте нерухомість за вигідними цінами. Розпочатий у цей час ремонт затягнеться на пів року.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Нервуватимете даремно. Неприємності пройдуть повз вас. Попереду період успіху. Не забувайте радитися з коханими. Вирішення важливих родинних питань перенесіть на вихідні.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Марно намагаєтеся у всьому себе обмежити. Така самопожертва не буде виправданою. Зараз навпаки можна дозволити собі більше.

Протягом тижня з 25 вересня по 1 жовтня грошей у кишені стає більше. Астрологиня назвала п'ять знаків, які отримають усе й одразу.

Зараз ви читаєте новину «Що зробити цього дня, аби щастило весь тиждень - гороскоп на 25 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути