понеділок, 24 травня 2021 12:41

Що їсти, щоб бути здоровішим

Що їсти, щоб бути здоровішим
Додайте до раціону курагу, чорнослив, волоські і кедрові горішки. Фото: pixabay.com

23 травня не варто допізна затримуватися на роботі. Проведіть вечір із родиною, почитайте улюблену книжку. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Уразливим буде горло, - каже астрологиня. - Не пийте холодної води й не зловживайте морозивом. Є схильність до відкладання солей. Погіршується обмін речовин. Пийте кисле молоко та йогурти. Дбайте про сумісність продуктів. Щоб почуватися здоровими, налягайте на зелень. Додайте до раціону курагу, чорнослив, волоські й кедрові горішки. Віддайте перевагу рибі, а не м'ясу. Корисними будуть юшка й зелений борщ".

Овен

Запобігайте розвитку карієсу. Посильте догляд за зубами. У разі потреби зверніться до стоматолога.

Телець

Посильте догляд за ногами. Щодня робіть масаж стоп. Займіться видаленням мозолів і наростів. Носіть зручне взуття на низьких підборах.

Близнюки

Стежте за своєю поставою. Тримайтеся рівно. Робіть вправи на укріплення м'язів спини.

Рак

Знижується рівень гемоглобіну в крові. Підтримайте роботу кровотворних органів. Не позбавляйте себе повноцінного харчування. Більше гуляйте на свіжому повітрі.

Лев

Турбуватимуть серцево-судинні захворювання. Робіть зранку оздоровчу гімнастику. Стимулюйте нормальну циркуляцію крові.

Діва

Не допускайте знежирення шкіри рук. Застосовуйте зволожувальні креми. Захищайте руки від дії агресивних речовин і побутової хімії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 24-30 травня: чим приголомшить травень наостанок

Терези

Не ігноруйте біль у правому підребер'ї. Знижуйте навантаження на печінку. Відмовтеся від гострих приправ. Обирайте пісні страви. Залишайтеся тверезими.

Скорпіон

Зростає навантаження на нервову систему. Важко буде контролювати емоційний стан. Шукайте ефективні засоби релаксації. Пийте заспокійливе.

Стрілець

Підвищується небезпека травмування. Рухайтеся обережно на вулиці. Будьте уважними під час занять у тренажерній залі. Можливе пошкодження суглобів і зв'язок.

Козеріг

Підвищується ризик захворювання на грип і застуду. Організм погано протистоятиме зовнішній інфекції. Підтримайте свій імунітет. Оминайте людні місця.

Водолій

Відчуватиметься покращення самопочуття. Попрацюйте над власним іміджем. Почніть заняття в тренажерній залі. Ведіть здоровий спосіб життя.

Риби

Нагадають про себе запальні процеси органів репродуктивної системи. Не робіть у цей час абортів. Відкладіть проведення планових хірургічних операцій.

24 травня - день песимістів. Зранку приводів для розчарувань буде достатньо. Астрологиня розповіла, хто сьогодні відчує себе супергероєм.

Зараз ви читаєте новину «Що їсти, щоб бути здоровішим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути