середа, 30 листопада 2022 06:00

Що треба зробити в останній день осені, аби щастило протягом року – гороскоп на 30 листопада

Що треба зробити в останній день осені, аби щастило протягом року – гороскоп на 30 листопада
В останній день осені вкладайте кошти у навчання і розвиток. Фото: pixabay.com

30 листопада таланитиме милосердним і терплячим людям. Відмовтеся від справ, до яких не лежить душа. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре вестиметься творчим натурам, - говорить астрологиня. – Натхнення не примусить на себе чекати. Не відмовляйте собі у задоволенні насолодитися витворами мистецтва. Слухайте музику, танцюйте, вишивайте. Але бережіть очі, коли вимикають світло. Не варто читати при поганому освітленні. Використовуйте аудіокниги. Творчі заняття допоможуть вам повноцінно відновити сили після важкого робочого дня. В останній день осені вкладайте кошти у навчання і розвиток. Багато курсів пропонуватимуть вигідні знижки. У цей день варто складати плани на 2023 рік. Протягом наступного року щаститиме тим, хто цього дня зважиться змінити життя на краще. Не спішіть звільнятися. Спочатку здобудьте нову професію і пройдіть співбесіду. Будьте дипломатичними. Намагайтеся уникати суперечок. Вони швидко перетворюватимуться на сварки. Звертатися до суду також краще наприкінці тижня".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ризикуєте посваритися з сусідами. Змінювати місце проживання і смітити грошима не варто. Порозумітися з коханими буде важко. Сімейна криза мине швидко. Непокоїтиме кашель. Самолікування тільки нашкодить.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Легко піддаватиметесь зуроченню. Не варто розповідати про свої удачі малознайомим людям. ї На збільшення зарплати чекати марно. Обмежтеся тією сумою, яка є у кишені. Краще не нести заяву до РАЦСу і не переїжджати до партнера.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Можуть повернути давно зароблені гроші чи втрачені речі. Під ногами траплятимуться цінні знахідки. Доля утримуватиме вас від неправильних рішень. Марно сподіватися на кар'єрний ріст. Дім стане тим місцем, де знайдете спокій після роботи.

Рак (22 червня – 22 липня)

Робота увечері принесе гарні доходи. Переговори краще проводити після заходу сонця. Боржники повернуть гроші. Можуть відвернутися родичі, підтримка яких зараз, як ніколи потрібна. Не варто починати новий курс лікування. Поставити точний діагноз лікарям буде складно.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Потребуватиме ремонту техніка. Кілька дрібних фінансових невдач зіпсують настрій. Це не ваш день. Тож сподіватися на збільшення прибутку не варто. Особисті плани може перервати прикра несподіванка. Краще не сідати за кермо. Будьте з коханими на зв'язку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

День загублених речей. Будьте уважні у крамницях та в транспорті. Збитки можуть принести і пустощі дітей. Кохані захопляться спілкуванням з іншими людьми. У вас можуть з'явитися суперники. Запобігайте цьому. Спробуйте чимось зацікавити милих.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптик розповів, якою буде погода на Новий рік і Різдво в Україні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не вистачатиме уваги від родичів і коханих. Марно нав'язувати їм своє товариство і безпідставно критикувати. Не виявляйте омріяне за дійсне. Діліться заробленим з коханими, вкладайте гроші у розвиток бізнесу. Покращити самопочуття допоможе траволікування і плаванням.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Зірки сприятимуть здійсненню ваших фінансових планів. Просто зранку беріться за роботу. Не зволікайте з важливими виплатами. Уникайте матеріальних претензій до партнерів. Поговоріть про щось приємне за вечерею.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не робіть перестановку у домі. Пошкодите меблі та техніку. Події середи втомлять вас. Знайдіть можливість усамітнитися ввечері

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не залучайте чужого капіталу до свого бізнесу. У перспективі матимете забагато клопоту. Домінуватимуть батьківські почуття. Більшість часу ви присвятите малечі. Можна подумати і про поповнення родини. Вдалий день для зачаття.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Один з найпродуктивніших днів тижня. Легко розв'язуватимуться застарілі майнові питання. Робіть грошові внески у нові проекти. Вони принесуть чималий прибуток. Спалах творчого натхнення може відволікти вас від спілкування з партнерами. Спробуйте пояснити їм усе. Не зникайте просто так з їхніх очей.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Будьте уважні. У цей день різко загострюються конфлікти поколінь. Нерозумно розпочинати пошуки винного у родинних сварах. Справа зайде далеко. Невдалим буде переїзд на нове місце проживання.

Астрологиня зробила фінансовий прогноз на грудень. Дізнайтеся першими, які знаки отримають вдосталь грошей та можливостей.

Зараз ви читаєте новину «Що треба зробити в останній день осені, аби щастило протягом року – гороскоп на 30 листопада». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути