середа, 05 жовтня 2011 11:01

Знову запалили Вічний вогонь, відключений за несплату газу

Знову запалили Вічний вогонь, відключений за несплату газу

Нещодавно в Росії відключили Вічний вогонь через несплату газу. У справу втрутився Дмитро Медведєв і тепер біля меморіалу "Бойова слава Тихоокеанського флоту" у Владивостоці був знову запалений вогонь вранці 5 жовтня співробітниками компанії "Приморський газ".

Кілька днів тому ця компанія відключила подачу газу на меморіал. Причиною став борг міністерства оборони РФ, на балансі якого знаходиться пам'ятник. За дев'ять місяців він склав близько 90 тисяч рублів. Це викликало великий суспільний резонанс: ще рік тому, під час святкування 65-річниці Перемоги, командування Тихоокеанським флотом і адміністрація Владивостока запевняли, що Вічний вогонь біля меморіалу більше не згасне ніколи.

За словами представників Тихоокеанського флоту, цього разу Вогонь згас через те, що в бюджеті флоту не передбачені кошти на утримання меморіалу. В адміністрації Владивостока пояснюють ситуацію тим, що пам'ятник досі не переданий на баланс міста.

У вівторок Дмитро Медведєв особисто втрутився в інцидент у Владивостоці, де відключили Вічний вогонь.

Виступаючи на засіданні Президії Держради з питань ЖКГ в Нарьян-Марі, президент зажадав розібратись у ситуації і покарати винних. "Ми живемо в період, коли всі рішення повинні бути економічно мотивованими, але не повинно бути аморальних рішень", - сказав Медведєв.

Зараз ви читаєте новину «Знову запалили Вічний вогонь, відключений за несплату газу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути