середа, 07 квітня 2021 07:59

Снігові зливи та штормовий вітер: синоптики шокували прогнозом

7 квітня очікується різке погіршення погоди майже в усіх областях України. Синоптики прогнозують сніжні зливи, сніг із дощем і сильний штормовий вітер.

На сході збережеться висока температура повітря, повідомляє Укргідрометцентр. Але там очікується сильний вітер і дощі, місцями зливи.

Температура вдень у межах +11...13°C. У південній частині країни йтимуть дощі, очікується вітер зі штормовими поривами. Температура вдень становитиме +11...13°C. У Криму також дощитиме, можливий сильний вітер. Вдень від +13...15°C. На півночі вдень почнуться дощі з мокрим снігом, місцями сильний вітер зі штормовими поривами. Вдень +4...6°C. У західних областях йтиме мокрий сніг. Погодні умови ускладнить сильний штормовий вітер. Вдень у більшості областей повітря прогріється до +3...6°C.

Автор: meteo.gov.ua
 

В центральній частині країни йтиме мокрий сніг, можливі снігові зливи. Очікується сильний вітер з поривами. Вдень стовпчики термометрів покажуть від +6...9°C.

У Києві на Благовіщення синоптики прогнозують дощ із мокрим снігом, можливі зливи. Вітер північно-західний, зі штормовими поривами. Вдень у столиці від +2...4°C.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Благовіщення погода підготувала сюрприз

7 квітня православні християни святкують Благовіщення Пресвятої Богородиці. Це одне з 12 найбільших свят, які передують Вербній неділі у квітні і Великодню у травні 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Снігові зливи та штормовий вітер: синоптики шокували прогнозом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути