понеділок, 15 лютого 2010 16:23

Сніг паралізував цілий автопарк на Чернігівщині

Сніг паралізував цілий автопарк на Чернігівщині
У п"ятницю, 12 лютого в райцентрі Щорс на Чернігівщині почався транспортний колапс. Перемело дорогу на Чернігів між селищем Березне та селом Рогізки. Приватні перевізники проривалися на Чернігів через Городню. А автобуси Щорського автопарку взагалі не виїхали з гаража. У суботу до Щорса не доїхала і пошта.

"Три дні - 12-14 лютого з автостанції не відправився жоден автобус, - скаржиться диспетчер щорської автостанції Ніна Школик. - Люди купували квитки, чекали по кілька годин, потім повертали квитки і йшли геть. Виявляється, двір АТП так завалило снігом, і автобуси не могли виїхати. До автопарку не можна було додзвонитися, бо у них чотириденка, начальство пішло на вихідні. Домовитися з автодором, розташованим поруч, про прибирання снігу було нікому".

Інші перевізники на Чернігів їхали, але одні, не подолавши замети, майже з-під Березни повертали назад, інші - їхали через Городню.

Як поінформувала диспетчер центрального автовокзалу Чернігова Людмила Остапенко, станом на 15 лютого, в обласний центр не змогли доїхати автобуси з райцентру Семенівка, які йшли через село Перелюб, автопарківський транспорт зі Щорса та автобуси з райцентру Корюківка, які йшли через Низківку. З Талалаївки транспорт йде важко, запізнюється.

Зараз ви читаєте новину «Сніг паралізував цілий автопарк на Чернігівщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути