неділя, 13 вересня 2020 00:52

Смертельна ДТП під Києвом: з'явилися подробиці

Смертельна ДТП під Києвом: з'явилися подробиці
Фото з місця події

11 вересня під Києвом сталася жахлива аварія, яка забрала життя шістьох людей. Мати однієї з потерпілих розповіла про стан осіб, які потрапили у дорожньо-транспортну пригоду.

Як стало відомо, троє постраждалих перебуває у лікарні у важкому стані. У них черепно-мозкові травми та травми хребта. 11 осіб проходять лікування у Бориспільській багатопрофільній лікарні, повідомляє ТСН.

22-річна Даша тієї ночі їхала з Києва до Кременчука на день народження батька. Не проїхавши й півсотні кілометрів від столиці, маршрутка, в якій їхала дівчина, потрапила в аварію. Коли Даша прийшла в себе після операції, перше, що сказала: "Тато, пробач мене, я купила тобі кросівки на день народження і десь загубила".

"О пів на шосту ранку подзвонила і сказала: "Мам, я взагалі добре себе почуваю. Лікарі сказали, що я найлегша. Три шви наклали і я вільна". Я заспокоїлася. Думаю, слава Богу. Але потім зробили КТ і виявилося, що гематома. Треба терміново оперувати, поки у свідомості", - розповіла мати постраждалої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Фура вилетіла на зустрічну і змела все на своєму шляху: 5 загиблих і 20 травмованих

Правоохоронці затримали водія вантажівки DAF, якого підозрюють в ДТП в Бориспільському районі Київської області з шістьма жертвами. 21-річний водій вантажівки DAF на трасі Київ - Харків спровокував аварію за участю трьох автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Смертельна ДТП під Києвом: з'явилися подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути