неділя, 15 грудня 2019 14:17

Скандальна Паша прокоментувала результати Міс Світу-2019

Скандальна Паша прокоментувала результати Міс Світу-2019
Сам допис Маргарита Паша написала російською мовою. Фото: Іnstagram.com/margoritapasha

У Великій Британії завершився конкурс краси "Міс Світу-2019". За головну корону боролись учасниці із 114 держав, перемогу здобула представниця Ямайки Тоні-Енн Сінгх. Українка Маргарита Паша, яка раніше відзначилась скандальними заявами, увійшла до топ-40 конкурсу краси.

Конкурс пройшов у Лондонській виставковій залі. Дівчата презентували свій талант, фігуру в купальнику, особливе вбрання, яке показувало культуру країни, та розкішну вечірню сукню.

24-річна Маргарита Паша прокоментувала результати голосування у своєму Instagram. Привітала п'ятірку переможниць Міс Світу-2019, до якої увійшли конкурсантки з Ямайки, Франції, Індії, Нігерії та Бразилії. І зазначила, що їхні благодійні проекти можуть вразити кожного. А от в Україні реалізувати свої задуми вкрай складно, переконана Паша. Причина у всьому - брак фінансування від держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Крим - людей: міс України оконфузилася перед журналістами

"На жаль, наша країна не виділяє своїй Міс кошти для того, щоб вона змогла зробити масштабний благодійний проєкт в своїй країні. Я вдячна кожному спонсору, партнеру, хто допоміг мені підготуватися до конкурсу, я зробила все можливе!", - додала вона.

Сам допис Маргарита Паша написала російською мовою. Саме мовне питання допомогло їй потрапити у перший гучний скандал після перемоги на українському етапі шоу. Тоді дівчина відмовилась давати інтерв'ю українською.

Переможниця національного конкурсу краси "Міс Україна" 24-річна харків'янка Маргарита Паша відмовилася давати інтерв'ю українською для передачі "Світське життя". Тому її розмова не вийшла в ефір.

Зараз ви читаєте новину «Скандальна Паша прокоментувала результати Міс Світу-2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути