Ексклюзиви
середа, 27 січня 2021 07:33

Синоптики здивували прогнозом до кінця січня

Синоптики здивували прогнозом до кінця січня
У Києві в останні дні січня очікується невеликий сніг. Фото: pixabay.com

27 січня в Україні хмарно. Вітер переважно північний 7-12 м/с, у південній частині пориви 15-20 м/с. На дорогах ожеледиця.

Значний мокрий сніг очікується в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях, повідомили в Укргідрометцентрі.

У східних, південно-східних областях та в Криму опади переважно у вигляді дощу, на решті території без істотних опадів, лише вдень на Вінниччині, Київщині, Чернігівщині та Сумщині невеликий сніг. Температура протягом доби від +2...-3°С, у Карпатах -5...10°С, на сході та південному сході країни вночі +1...6°С, а вдень +4...9°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На гірськолижному спуску ведмідь погнався за туристом: відео

У Києві та Київській області вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. Температура протягом доби у столиці близько 0°С. По області протягом доби +2...-3°С.

28-29 січня в Україні збережеться хмарна погода. 28 січня у східних, південно-східних областях та в Криму невеликий дощ, температура вночі та вдень +1...6°С. У західних областях без істотних опадів, на решті території опади переважно у вигляді мокрого снігу, налипання мокрого снігу, температура вночі та вдень +2...-3°С.

29 січня невеликий сніг, вночі на північному сході помірний сніг, температура вночі -1...6°С, на Правобережжі місцями до -9°С, вдень +2...-3°С. У східних, південно-східних областях та в Криму невеликий мокрий сніг, місцями з дощем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік сів у в'язницю заради собаки

У столичному регіоні 28 січня вночі помірні, місцями значні опади, переважно у вигляді мокрого снігу, вдень невеликий мокрий сніг. 29 січня невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер північно-західний та західний, 7-12 м/с. Температура вночі -1...6°С, вдень +2...-3°С.

30 січня в Україні невеликий сніг, на півдні з дощем. 31 січня сніг, вдень на півдні з дощем, вночі у більшості північних та центральних областей без істотних опадів. Температура вночі становитиме -3...9°С. 31 січня у Приазов'ї від +1...-4°С, вдень 0...-5, на півдні та сході країни 0...+5°С. У Києві в останні дні січня очікується невеликий сніг. Температура вночі -4...9°С, вдень 0...-5°С.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якими температурами дивуватиме лютий

Уперше за 141 рік середньодобова температура повітря в столиці становила +4,4℃. Це на 0,6℃ вище рекордного значення температури для цього дня 1971 року.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики здивували прогнозом до кінця січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути