вівторок, 18 грудня 2018 16:15

Синоптики прогнозують: на Миколая буде морозно, але без снігу

Синоптики прогнозують: на Миколая буде морозно, але без снігу
Синоптики попереджають: 19 грудня буде морозно, сніг не йтиме Фото: ТСН

На переважній території України завтра, 19 грудня, буде без опадів. Морозно – до -10-15 градусів за Цельсієм.

Про погоду, яку очікують синоптики найближчими днями, розповів начальник відділу метеорологічних прогнозів Укргідрометцентру Владислав Білик, розповідає УНН.

"Завтра у південній частині країни невеличкий сніг, у Криму і Приазов'ї навіть сніг із дощем, на решті території без опадів. Температура в цілому досить прохолодна. Вночі 10-15 морозу, вдень – 3-8 градусів морозу", - зазначив метеоролог.

За його словами, на півдні країни буде тепліше – вночі 0…-5, а вдень – близько 0. Уже наступного дня, 20 грудня, на всій території країни опадів не передбачається, температура буде без змін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йдуть морози

З 21 грудня погодні умови в країні почнуть змінюватися. Слід очікувати потепління. Цього дня до кінця доби на всій території країни, крім східних і південних областей, очікується невеликий сніг (на заході – помірний сніг). Температура вночі складе 5-10 градусів морозу (північ Лівобережжя й у Карпатах – 10-15 градусів морозу), вдень – 8 морозу. Лише на півдні країни буде відносно тепло: 0…-5 вночі, і близько 0 вдень.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій попередила про вторгнення арктичного повітря упродовж 18-21 грудня. Про це йдеться в оперативній довідці ДСНС про орієнтовний розвиток погодних умов в Україні у другій половині грудня 2018-го, передає УНН.

"Протягом 18-21 грудня в Україні очікується зниження температури: вночі 10-15°, 20 грудня на північному сході до 20° морозу, вдень 5-11° морозу, у південних і західних областях вночі 6-11°, вдень 1-7° морозу. Переважно без опадів", — йдеться у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Синоптики прогнозують: на Миколая буде морозно, але без снігу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути