Ексклюзиви
субота, 09 серпня 2008 13:50

Син зарізав ножем власну матір

Приводом для вбивства стали постійні докори. Парубок ніде не працював, і жив виключно за рахунок матері. Після скоєного він спробував накласти на себе руки, але лікарі його врятували.

27-річний Іван постійно брав гроші на життя у матері. 48-річна жінка щодня вимагала від сина знайти якусь роботу і припинити ледарювати. Іван двічі влаштовувався працювати, але з підприємств його за прогули виганяли.

Під час вечері докори матері сильно розлютили сина. Молодик вирішив помститися і вийшов на кухню.

Євген Ласкін, помічник керівника Жовтневого РВ міліції: "Розмова переросла в сварку. Син схопив ніж і почав завдавати ударів матері. Він бив матір в живіт, в груди, завдав двічі ударів в шию. Мати померла на місці".

На тілі вбитої експерти нарахували десяток колото-різаних ран. Всі удари фахівці визнали смертельними. Після вбивства син спробував накласти на себе руки і зарізатися тим самим ножем, але підозрюваного врятували лікарі, що прибули за викликом сусідів.

Нині підозрюваний у вбивстві перебуває в реанімації. На молодика чекає психіатрична експертиза. Якщо парубка визнають осудним, за скоєний злочин йому загрожує від 8 до 12 років позбавлення волі, повідомляє НТН

Зараз ви читаєте новину «Син зарізав ножем власну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути