середа, 04 липня 2007 09:14

Син Валерія Золотухіна у юності намагався накласти на себе руки

Син актора Валерія Золотухіна Сергій, який вчора наклав на себе руки, буде похований за всіма християнськими канонами. Знаменитий актор отримав на це дозвіл у Патріархії не дивлячись на те, що за канонами православної церкви відспівувати самовбивць заборонено.

Близько десяти років тому Сергій, якому тоді було 18 років, вже намагався звести рахунки з життям. Хлопець наковтався пігулок, але, на щастя, його вчасно побачили рідні і викликали медиків. Сергія відкачали, але, коли до нього в палату прийшов батько і запитав, навіщо він це зробив, хлопець відповів, що втомився сидіти у нього на шиї.

Не дивлячись на те, що його група "Мертві дельфіни" щодня довго репетирувала, успіху тріо не мало. Відповідно, і доходи у музикантів були вельми скромні. Щоб утримувати себе і кохану дівчину, Сергію не раз доводилося звертатися по допомогу до свого знаменитого батька. "Валерій Сергійович ніколи йому ні в чому не відмовляв, але Сергія дуже пригнічувало те, що він бере гроші, – згадує старший брат Сергія Денис (син Золотухина від першого шлюбу з Ніною Шацькою). – Він постійно докоряв собі за це".

Зараз старший син артиста Денис служить в одному з підмосковних храмів. Кілька років тому він кинув ВДІК і став православним священиком – батьком Діонісієм. "Ми досить добре один одного знали, спілкувалися, – говорить отець. – Він був чудовим хлопчиком. Правда, він майже ніколи не був задоволений життям. Одна депресія змінювалася іншою. Напевно, це досягло критичної межі", повідомляє газета "Твой день".

Зараз ви читаєте новину «Син Валерія Золотухіна у юності намагався накласти на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути