понеділок, 25 лютого 2019 16:43

Сім'я журналістів благає врятувати найменшого сина

Автор: Фото надане Володимиром Басюком
  Ізраїльські лікарі дають 97% гарантії на успішне лікування Саші, однак спершу потрібно оплатити повний курс вартістю 90 тисяч доларів.
Ізраїльські лікарі дають 97% гарантії на успішне лікування Саші, однак спершу потрібно оплатити повний курс вартістю 90 тисяч доларів.

Трирічний Олександр Басюк з Вінниці перебуває в онокогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні. У хлопчика виявили В-лінійний гострий лімфобластний лейкоз — рак крові. Врятувати дитину може ізраїльська клініка. Потрібно $90 тис. Рідні просять допомоги.

"Нас у батьків п'ятеро. Я — найстарший, а Саша — найменший. Перед Новим роком братик захворів. Була висока температура, нудота й блювота. Симптоми були схожі на ацетон. Згодом стан стабілізувався, але трималася температура. Вона то падала, то піднімалася. 2 січня Сашу госпіталізували в обласну дитячу лікарню. Аналізи показали на підозру раку крові. Через два дні ми повезли в "Охматдит" на пункцію кісткового мозку. Столичні лікарі підтвердили діагноз.

Із 11 січня Саша приймає хіміотерапію. Поки що в нашій лікарні. Як буде надалі, не відомо. На жаль, за результатами аналізів у малюка був виявлений, так званий, "хромосомний злам" — генетичний збій з транс локацією хромосом. Нас готова прийняти клініка в Ізраїлі. Лікарі дають 97 відсотків гарантії на успішне лікування. Але ми повинні спершу оплатити повний курс. Його вартість становить 90 тисяч доларів. Будемо сердечно вдячні допомозі небайдужих людей. Впевнений – у нас все вийде. Сашка буде живий і здоровий", — розповідає Gazeta.ua рідний брат Володимир Басюк.

Батько Олександра Юрій Басюк працює головним редактором сайту ВінницяNews, мати Владислава Дмитришина – журналістом УНІАНу.

Реквізити для допомоги:

Картки Приватбанку: 4149 6293 9716 5085 (гривня), 5168 7422 0124 7826 (євро). Або Monobank: 5375 4141 0021 1225 (гривня). Усі картки оформлені на Басюка Юрія Петровича.

Контакти Володимира Басюка: 0 (63) 956 14 90.

Зараз ви читаєте новину «Сім'я журналістів благає врятувати найменшого сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути