пʼятниця, 09 жовтня 2009 11:17

Сім"я назвала, хто замовив вбивство власника супермаркету "4room"

Сім"я назвала, хто замовив вбивство власника супермаркету "4room"

Сім"я загиблого співвласника меблевого центру "4room" Шабаба Алояна назвала ім"я замовника вбивства. За їхніми словами, це двоюрідний брат дружини Шабаба Хануми - Мераб Суслов, а не знаменитий російський злодій в законі на прізвисько Мераб Сухумський, .

Як розповів брат покійного, Суслову 46 років, він уродженець Єревану, раніше судимий. У сім"ї вбитого кажуть, що Мераб пов"язаний із злочинними угрупованнями Грузії, Вірменії та Росії, став на ноги завдяки квартирним крадіжкам. Про кримінальні зв"язки Суслова Алояни дізналися, лише коли він почав загрожувати Шабабу.

Алоян і Суслов познайомилися близько десяти років тому в Москві. Останній раз бачилися два роки тому в Києві, тоді-то Алоян і зробив Суслова співвласником "4room", віддавши йому безкоштовно 25% акцій. "Віддав, тому що він - брат його дружини".

"До останнього ніхто не знав, що Мераб збирається зрадити родину", - каже брат Шабаба. - Близько року тому Суслов почав шантажувати Шабаба. Казав, що йому потрібна третина частки брата в бандитський общак". Алоян відмовив, але й частки в бізнесі не позбавив. "Але Мераб не вгавав, став загрожувати, говорив, що вб"є, - додає брат. - Шантажував і юриста Шабаба, щоб той переоформив на нього частку акцій "4room".

Не домігшись свого словами, Мераб перший раз замовив Шабаба, але тоді вбивство зірвалося. Після цього Суслов пішов на хитрість: помирився з братом (знав, що він - людина добра), Шабаб розслабився (тому з ним було всього два охоронці) і його вбили ".

Сім"я вважає, що перебуває "під прицілом". Кажуть за два дні до вбивства Мераб знову погрожував Шабабу по телефону: "Він говорив: спочатку вб"ю тебе, потім твого брата, потім доберуся і до твого сина. Я купив весь Київ, починаючи від прокурорів. Ти помреш, мені нічого не буде".

Сам Мераб "ліг на дно": про нього нічого не чути. Алояни припускають, що він у Москві. Сім"я загиблого каже, що готова заплатити 200 тисяч доларів тому, хто знайде Мераба і передасть його правоохоронцям.

Нагадаємо, 2 жовтня у Києві на Окружній дорозі (вул. Петропавловська, 12) невідомі розстріляли власника меблевого супермаркету "4room" Шабаба Алояна та його охорону. Після цього нападники зникли на двох автомобілях. Один з кілерів пізніше помер у лікарні.

Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Сім"я назвала, хто замовив вбивство власника супермаркету "4room"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути