четвер, 09 травня 2024 13:15

Сім практичних ідей техноподарунків для мами
PROMO

Цьогоріч один із найсвітліших свят у році – День матері – відзначають 12 травня.

Автор: Фокстрот
  Рекомендуємо подбати про подарунок для найдорожчої людини заздалегідь
Рекомендуємо подбати про подарунок для найдорожчої людини заздалегідь

Мама, матуся… скільки сенсів закладено в цьому здавалося б простому слові. І звісно, готуючись вітати маму, варто приділити особливу увагу вибору подарунка. Він має бути корисний, практичний і, безумовно, викликати позитивні емоції.

Пропонуємо добірку з 7 таких техноподарунків від "Фокстрот", які неодмінно здивують і порадують маму.

Смартфон SAMSUNG Galaxy A35 5G SM-A356B 6/128Gb LVB Awesome Lilac у приємно бузковому кольорі нікого не залишить байдужим. Поєднує простоту і вишуканість. Преміальний дизайн, дисплей з інноваційною матрицею Super AMOLED Infinity-O, передові властивості для фото-відеозйомки. Максимально ергономічний та зручний у користуванні.

Святкова ціна у "Фокстрот"* - 14 099 грн/ звичайна - 14 999 грн.

Автор: Фокстрот
  Смартфон SAMSUNG Galaxy A35 5G SM-A356B 6/128Gb LVB Awesome Lilac
Смартфон SAMSUNG Galaxy A35 5G SM-A356B 6/128Gb LVB Awesome Lilac

Планшет OPPO Pad Air 10.36 WiFi 4/128Gb Grey - вдала комбінація технологій і естетики, що стане незамінним девайсом для спілкування у соцмережах, перегляду фільмів, нотатків і фіксації важливих подій. Його легкість (вага 440 г) і компактність дозволяють зручно тримати планшет у руках, і при необхідності можна завжди брати його з собою. А 8-ядерний процесор Snapdragon 680 забезпечить високу продуктивність і ощадливе споживання енергії акумулятора.

Святкова ціна - 7 999 грн/ звичайна - 10 999 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День матері 2024: нова дата свята, цікаві факти та що важливо зробити в цей день

Блендер TEFAL HB656G10 має 20 регульованих швидкостей. Знімна ніжка з ножами з нержавіючої сталі гарантує комфортну роботу. Завдяки цьому забезпечує ідеальну кремову текстуру без зусиль - навіть при роботі з твердими інгредієнтами. Має ергономічний дизайн, потужність 1000 Вт та комфортну ручку.

Святкова ціна - 2 299 грн/звичайна - 3 399 грн.

Мультипіч TEFAL EY506840 Oil Less Fryer стане не просто подарунком, а улюбленицею всієї родини. Адже це два прилади в одному: мультипіч та гриль для приготування з мінімальним використанням масла або без нього. Якраз те, що потрібно! Має 2 ручні функції та 8 автоматичних програм, включаючи картоплю фрі, нагетси, смажену курку, піцу, м'ясо, рибу, овочі та десерт. Готує вдвічі швидше, ніж у класичній духовці!

Святкова ціна - 5 999 грн/ звичайна - 8 899 грн.

Автор: Фокстрот
  Мультипіч TEFAL EY506840 Oil Less Fryer
Мультипіч TEFAL EY506840 Oil Less Fryer

Фен PHILIPS HPS910/00 забезпечить професійний догляд за волоссям вдома і без значних зусиль. Шість режимів швидкості і температури ідеально підійдуть для сушіння різного типу волосся, а 2 концентричні насадки - для неперевершеної укладки. Результат - бездоганна зачіска і здоровий природний блиск.

Святкова ціна - 2 199 грн/ звичайна - 3 199 грн.

Праска TEFAL FV5735E посяде гідне місце в побуті сучасної господині. Оснащена інноваційною підошвою Durilium AirGlide, вона забезпечить легке ковзання в будь-якому напрямку та оптимальну дифузію пари для розгладження найскладніших складок одним рухом. Висока потужність (2500 Вт), постійна подача пари, паровий удар, система крапля-стоп.

Святкова ціна - 1 999 грн/ звичайна - 2 999 грн.

Вбудована посудомийна машина BEKO DIS28123 стане для мами незамінною помічницею. Допоможе очищати столові прилади та посуд до бездоганного глянцю. Інверторний мотор забезпечить високу продуктивність, система "Аквастоп" з електромагнітним клапаном та захист від протікань гарантують виняткову безпеку щоденного користування.

Святкова ціна - 13 999 грн/ звичайна - 15 999 грн.

Купуючи ці та інші товари у Фокстрот, де наразі діють святкові пропозиції, можна суттєво заощадити. На сайті - ще більше техноподарунків зі знижками до 70%. Акція діє до 12.05.2024 р. включно.

*тут і далі ціни вказані на момент публікації матеріалу

Акція діє з 9 по 12 травня 2024 року включно в мережі магазинів ТМ "Фокстрот" на всій території України (крім АР Крим та тимчасово окупованих територій) та в інтернет-магазині foxtrot.ua.

Умови та детальний перелік товарів, що беруть участь в акції, можна дізнатися в офіційних Правилах акції на сайті foxtrot.ua.

Зараз ви читаєте новину «Сім практичних ідей техноподарунків для мами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути