Ексклюзиви
вівторок, 29 вересня 2009 13:03

Сильвіо Берлусконі здивувала засмага Мішель Обами

Сильвіо Берлусконі здивувала засмага Мішель Обами

Прем"єр-міністр Італії Сильвіо Берлусконі, повернувшись з саміту "Великої двадцятки" в Піттсбурзі, поділився з італійцями своїми враженнями про зустріч з першою леді США Мішель Обамою.

"Я привіз вам привіт від цього... такого, засмаглого... Барака Обами", - сказав він натовпу своїх прихильників, що зустрічали його в Мілані. "Ви не повірите, але вони з дружиною ходять на пляж разом, - продовжив він. - Так от, вона теж засмагла".

Це вже другий жарт прем"єр-міністр Італії про "засмагу" Барака Обами - першого темношкірого президента Америки. Зустрічаючись в листопаді 2008 року в Москві з Дмитром Медведєвим, прем"єр-міністр Італії оголосив, що у Барака Обами "є все, щоб мати з ним справу: він молодий, симпатичний і навіть засмаглий".

Вітаючи лідерів G20 з дружинами, Мішель Обама кожного приобіймала і цілувала в щоку, але Берлусконі, який прибув на саміт без пари, перша леді Америки лише потиснула руку. Видання зв"язує стриманість Мішель Обами зі скандалом, учасником якого навесні став італійський прем"єр.

На початку травня дружина італійського прем"єра Вероніка Ларіо вирішила подати на розлучення. Приводом для цього послужила присутність Берлусконі 26 квітня на святкуванні повноліття 18-річної неаполітанки Ноемі Летиції, яка ніжно називає його "папі".

Скандал, пов"язаний з приватним життям Сильвіо Берлусконі, набрав обертів, в основному у вигляді публікацій у низці впливових італійських газет документів і "прослуховування" телефонних розмов, що ставили під сумнів моральну зовнішність глави уряду. Йшлося, зокрема, про вечірки, які прем"єр нібито влаштовував в своїх резиденціях за участю неповнолітніх і так званих "ескорт-дівчат", послуги яких оплачувалися, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Сильвіо Берлусконі здивувала засмага Мішель Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути