Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 11:54

Sex-кліп Тіматі відмовилися показувати російські телеканали (ФОТО)

Відвертий кліп репера відмовилися ставити в ефір музичні канали Росії. Скандал, що вибухнув після закінчення зйомок епатажного кліпу, в якому реперТіматі зняв півсотні голих дівчат, набирає обертів. Нагадаємо, що закрутився скандал, коли нове відео репера відмовилися ставити два ведучих російських музичних канали. Дуже відвертий сюжет ролика шокував продюсерів, і вони заборонили пускати в ефір повну версію відео.

На даний момент телеканал MTV ухвалив рішення не показувати нове відео репера Тіматі "Брудні шлюшки" взагалі.Директор MTV по зв"язках з музичною індустрією Олексій Касаткін пояснив своє рішення: "Канал MTV відмовляється ротувати занадто розпусне відео. Цей кліп містить велику кількість сцен навіть не еротичного, а порнографічного характеру. Ми за епатаж, але не такою ціною. Аудиторія каналу - це і підлітки 11 - 12 років, і з міркувань цензури ми не хочемо накликати на себе гнів батьків і інших установ. А відеокліп "Шлюшки" пропагує розпусту і закликає молодь до аморальних дій."

Навіть після цензурування версію нового кліпу Тіматі телеканали по етичних міркуваннях не хочуть ставити в ефір. У "Шлюшках" розпусно все. Сам Тіматі не бачить нічого поганого в концепції нового відео.

"Ми показуємо реалії життя, - пояснив репер. - Ролик "Шлюшки" - це життя без купюр! Основна тема - секс, гроші, ігри. Дивиться, як це буває. Звичайно, якщо ви готові це бачити і сприймати, перемикайте канали.", повідомляє Твій День.

Зараз ви читаєте новину «Sex-кліп Тіматі відмовилися показувати російські телеканали (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути