Ексклюзиви
пʼятниця, 28 грудня 2007 13:39

Шестирічна дитина дві доби просиділа в колодязі

В Адамовському районі Оренбурзької області знайдено шестирічного хлопчика, який впав у  колодязь і провів там дві доби. Як повідомляє УВС регіону, хлопчик пропав кілька днів тому, коли батьки відправили його до магазина.

За даними прес-служби, пошуки дитини велися дві доби за сприяння співробітників МНС, прикордонної служби і учнів старших класів місцевої школи. Тільки на третій день агроном місцевого сільгосппідприємства на території зернотоку почула звук, схожий на скиглення, і таким чином виявив зниклу дитину.

Хлопчик знаходився на дні колодязя на глибині чотирьох метрів. Після порятунку, дитина відразу була поміщена в реанімацію з діагнозом загальне переохолодження і двостороння пневмонія, у даний час небезпеки для життя немає.

"Поки не з"ясовано, як шестирічна дитина потрапила в колодязь, адже за твердженням керівництва зернотоку він був закритий", - відзначає прес-служба, повідомляє "Газета.Ru".

Зараз ви читаєте новину «Шестирічна дитина дві доби просиділа в колодязі ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути