середа, 30 червня 2021 18:05

Середина літа не за горами: що пророкують нам зірки

Середина літа не за горами: що пророкують нам зірки
Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Фото: pixabay.com

У липні люди менше довірятимуть обіцяним райдужним перспективам. Віддаватимуть перевагу синиці в руках, а не журавлю в небі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Добре підуть справи у продавців, аграріїв, автомайстрів та спортсменів, - говорить астрологиня. – Хочете більше заробляти? Зараз слід підвищувати кваліфікацію, ходити на курси, шукати високооплачуванішу роботу. Поверніться до розгляду давніх майнових проблем. На цей раз вихід буде знайдено. Вчасно гасіть заборгованість. Ви можете потрапити в любовний трикутник. Тримайтеся достойно. Не боріться з конкурентами. Врешті перемога буде на вашому боці".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Кохані намагатимуться всіляко догодити. Віддячте їм: купіть квіти, цікаву книжку чи десерт в улюбленій кондитерській. Вранці ходіть босоніж.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Зумієте налагодити інтимні стосунки. Ідеальний час для романтичного вечора та пристрасної ночі. Відновите зір, якщо перестанете читати зі смартфона.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Ходіть на співбесіду і просіть вищу зарплатню. Може прогресувати запалення суглобів і зв'язок. Без знеболювального крему важко буде заснути.

Рак (22 червня – 22 липня)

Знайдете хорошого компаньйона для бізнесу. Матеріальні вигоди чекають на фермерів та аграріїв. Ваша продукція дорожчає і заробітки підвищаться.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Геніальне для вас, буде нецікаве для інших. Про власні лідерські здібності поки що варто забути. Накопичуйте досвід. За кілька тижнів з новою силою заявите про себе.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Поїдьте в ліс, парк чи на озеро. Відчуєте прилив сил. Ви близькі до кар'єрного зростання. Демонструйте найкращі здібності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біль у суглобах і запаморочення – кому слід бути особливо обережним

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Події не виправдають очікувань. Реальних здобутків буде мало. Не хваліться. Добре заробити вдасться на продажі городини й молочних продуктів.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Кохані й діти запрошуватимуть до оселі друзів. Галас і метушня дратуватимуть. Домовтеся про зменшення кількості гостей. Новий курс масажу може нашкодити хребту.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Нова хвиля почуттів охопить пари, які багато років живуть під одним дахом. Вдалий час заводити бджіл, кролів та індиків. Налягайте на персики й абрикоси. Вони допоможуть схуднути.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Сумувати не доведеться. Навколо буде багато людей, у яких є плани на вас. Знайомтеся і ходіть на побачення. Поїдьте на риболовлю. Навіть невеликий улов підніме настрій.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Мало що вдаватиметься, і це роздратує. Летіть на море, їдьте в гори. Відновлюйте сили, витрачені взимку та навесні. Не варто купувати побутову техніку. Підтримайте коханих. Слабкі місця – ніс і вуха. Вчасно лікуйте гайморит й отит.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Якщо щось надокучило, не тримайте це в собі. Вийдіть у поле і кричіть щодуху. Так зумієте зняти стрес. Побалуйте себе делікатесами.

Перший тиждень липня потребуватиме неквапливості й зосередженості. Упевнено рухайтеся до мети. Хочете знати, яким знакам астролог пророкує гроші й кар'єрне процвітання?

Зараз ви читаєте новину «Середина літа не за горами: що пророкують нам зірки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути