неділя, 27 червня 2021 20:00

Назвали 4 знаки, які почуватимуться суперщасливими - гороскоп

Назвали 4 знаки, які почуватимуться суперщасливими - гороскоп
Краще перенести відпустку і з головою поринути в навчання. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 28 червня по 4 липня керівникам варто прислухатися до підлеглих. Це особливий час для пошуку своєї професії та покликання. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо спокійний і комфортний тиждень, - говорить астрологиня. – Багато чого вдаватиметься саме по собі. Відкриється друге дихання. Упевнено рухайтеся до мети. Чуття підкаже, де можна добре заробити. Гарно працюватиме пам'ять. Краще перенести відпустку і з головою поринути в навчання. Покращуйте вміння, шліфуйте навички. Відкладіть купівлю квартири й дачі. Скоро з'являться кращі варіанти. Суперщасливими себе відчують Овни, Близнюки, Раки та Леви".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Краще вестиметься людям, які працюють у команді. Пліч-о-пліч з іншими станете успішним. Солідні фінанси прийдуть пізніше.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Тим, хто працює з дому, важко буде зосередитися на роботі. Відволікатимуть діти і хатні клопоти. Доведеться починати ремонт сантехніки чи міняти електропроводку.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Відчуєте себе щасливчиками. Перепони зникають. Тиждень розпочнеться з вихідного, а це дозволить відновити сили. Вас захочуть бачити у своїй команді одразу кілька компаній.

Рак (22 червня – 22 липня)

Знайдете хорошого компаньйона для бізнесу. Матеріальні вигоди чекають на фермерів та аграріїв. Ваша продукція дорожчає, отже заробітки підвищаться.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не давайте оточенню приводу для пліток. Родинні проблеми не варто виносити на обговорення. Можливі запаморочення. Відмовтеся від додаткової порції кави.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Підберіть правильну інтонацію під час розмови з коханими. Навіть психологів зараз не варто залучати до розв'язання родинних конфліктів. Заготовте цвіт липи, аби зимою смакувати чай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У липні не варто змінювати роботу й повертатися до колишніх - гороскоп

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Події не виправдають ваших очікувань. Реальних здобутків буде мало. Прикусіть язик, коли закортить похвалитися. Добре заробити вдасться на продажі городини й молочних продуктів. Не бійтеся піднімати ціну за свій товар.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Публічність пригнічуватиме. Почуватиметеся розгубленим, коли доведеться відповідати за роботу колективу. Не відмовляйтеся від керівної посади. Зарплату підвищать.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Мало хто з колег вас розуміє і підтримує. Не діліться планами. Притримайте ці ідеї до осені. Тоді вони принесуть визнання і прибутки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Бракуватиме грошей, знань і досвіду, тому конкуренти випередять. Не варто нести заяву до загсу, здавати на водійські права і виїжджати на постійне місце проживання за кордон. Оминайте конфлікти і залишитеся на коні.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Мало що вдаватиметься, і це роздратує. Летіть на море, їдьте в гори. Відновлюйте сили, витрачені взимку і навесні. Не варто купувати побутову техніку. Підтримайте коханих. Їм зараз мало що вдаватиметься. Слабкі місця – ніс і вуха. Вчасно лікуйте гайморит й отит.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Заробітки дещо знизяться. Набридне ганятися за кожною копійкою. Хотітиметься спокою. Досить зациклюватися на тривозі. Все буде добре.

Складний період позаду, можна зітхнути з полегшенням. Астрологиня розповіла, що готує червень наостанок.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 4 знаки, які почуватимуться суперщасливими - гороскоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути