вівторок, 05 лютого 2008 09:00

Сем Селезньов і Настя Дашко зі скандалом йдуть з "Дому-2"

Сем Селезньов і Настя Дашко зі скандалом йдуть з "Дому-2"
Реаліті-шоу каналу ТНТ "Дом-2" покидає одна з найцікавіших пар - Сем Селезньов і Настя Дашко. Сем і Настя покидають шоу зі скандалом.

Ніхто не чекав такого вчинку від пари, яка лідирувала в глядацькому голосуванні і здавалася найреальнішим претендентом на приз - московську квартиру. Ключі від квартири переможець глядацького голосування отримає 14 лютого. У "битві" за житло билися Вікторія Карасьова і Руслан Проскуров, Сем Селезньов і Настя Дашко та одинаки Стьопа Меньщиков і Сонце.

І ось перед найбільш хвилюючим моментом Сем і Настя вирішили піти. Сем Селезньов (29 років, Краснодар) і Настя Дашко (24 роки, Салехард) - одні зі старожилів "Дому-2".

Вони прожили на телепроекті три з половиною роки. Настя прийшла в "Дом-2" на пару місяців раніше, але до приходу на шоу Сема залишалася без пари. Сем і Настя відразу сподобалися один одному і зуміли стати однією з найяскравіших і найпопулярніших пар реаліті-шоу.

Не дивлячись на часті сварки і небажання Селезньова вступати в офіційний брак вони продовжують жити разом. Глядачі симпатизують цій парі, і не без їх допомоги закохані стали лідерами голосування за крупний приз - квартиру в Москві. Ось тільки пізніше з"ясувалося, що це лідерство в рейтингу - сумнівної якості. Виявляється, Настя Дашко сама відправляла за себе SMS з безкоштовного мобільного телефону, що надається спонсором проекту. Заповзятлива дівчина розорила спонсорів на суму близько 160 тисяч рублів.

Через це на проекті вибухнув скандал. Тут же послідував ще один скандал - серйозніший, із сльозами, звинуваченнями і навіть перевіркою на детекторі брехні, що показала: Настя і Сем забрехалися. У результаті пара Сема Селезньова і Насті Дашко покинула "Дом-2". Подробиці інциденту телеглядачі зможуть побачити 6 лютого, повідомляє дни.ру.

Зараз ви читаєте новину «Сем Селезньов і Настя Дашко зі скандалом йдуть з "Дому-2"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути