Ексклюзиви
середа, 13 січня 2021 14:28

"Сеча йде назад у нирки" - мати благає про допомогу на лікування рідкісного діагнозу доньки

Автор: Фото надане Іриною Рожковою
  7-річна Ілона Лук’янова з Харкова має дуже складну і рідкісну ваду – екстрофію сечового міхура.  Дитина перенесла 7 операцій.
7-річна Ілона Лук’янова з Харкова має дуже складну і рідкісну ваду – екстрофію сечового міхура. Дитина перенесла 7 операцій.

7-річна Ілона Лук'янова з Харкова має складну і рідкісну ваду – екстрофію сечового міхура. Захворювання лікується поетапною реконструкцією сечостатевої системи. Дитина перенесла 7 операцій. Попереду ще кілька. На лікування потрібна допомога.

"1-шу важку і складну операцію донечка перенесла в 4 місяці. Всього вже було 7. Одна з операцій тривала 5 годин. Після останньої в Ілони появилося ускладнення. Сеча йде назад в нирки. Немає тримання. Температура щомісяця підвищується до 40 градусів. Доводиться лікуватися в стаціонарі антибіотиками. Це негативно впливає на внутрішні органи. Організм дитини ослаблений", - розповіла Gazeta.ua мати Ірина Рижкова.

Кожні 1,5 год. Ілона катеризується. Потрібні катетери Нілатона, гель лубрикант, шприци 50 мл, урологічні прокладки, натрій хлорид та інші препарати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актрисі на металоконструкцію для хребта потрібна допомога

"Я мрію лише про одне, щоб моя донечка була такою ж веселою, як її старша на 2 роки сестра. Хочу, щоб Ілона забула про лікарню і гралася на дитячому майданчику. Щоб не соромилася і не комплексувала. Щоб у майбутньому змогла стати мамою. Тому звертаюся до небайдужих людей. Благаю не залишати нас і допомогти Ілоні жити, як всі її ровесники", - говорить Ірина.

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанку: 5168 7574 0640 1416 - Рижкова Ірина Миколаївна.

Зараз ви читаєте новину «"Сеча йде назад у нирки" - мати благає про допомогу на лікування рідкісного діагнозу доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути