неділя, 10 січня 2021 14:58

Актрисі на металоконструкцію для хребта потрібна допомога

Актрисі на металоконструкцію для хребта потрібна допомога
Актриса Черкаського обласного драмтеатру 38-річна Олена Брехаря потребує третьої операції на хребті. В неї виявили міжхребцеві грижі.

Актриса Черкаського обласного драмтеатру 38-річна Олена Брехаря потребує третьої операції на хребті. В неї виявили міжхребцеві грижі. Лікарі кажуть, що хребет треба зміцнити металоконструкцією. На операцію і реабілітацію потрібно щонайменше 100 тис.грн.

"Три роки тому в мене почало паралізувати ліву ногу. Тоді виявили і видалили першу грижу, розміром 12 мм. Лікар сказав, що причиною могла бути моя травма в дитинстві. Попередив, що після операції треба берегтися, бо в тому місці можуть бути ускладнення. Казав, щоб оформляла інвалідність. Але я відмовилася, бо не уявляла свого життя без сцени. Через півтора року на цьому ж місці вже виявили дві грижі. Їх запаяли лазером, щоб не росли. Знову треба було берегтися. Носила корсет. Але через два тижні вже грала прем'єрну виставу. Корсет знімала, бо заважав танцювати й стрибати по сцені. І от знову рецидив. Виявили 11-міліметрову грижу. Я не відчуваю вже праву ногу. Була на консультації в Черкасах і Києві. Три лікарі сказали про операцію. Але тепер треба закріплювати хребет пластинами, бо диски вже не триматимуть спину", - розповіла Gazeta.ua Олена Брехаря.

Вартість металоконструкції українського виробництва становить 80 тис.грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Операція треба ще "вчора", бо відніме ноги" - багатодітному батькові на лікування хребта потрібно 100 тис.грн.

"Це моя зарплата за рік. Я вже не кажу про ціну на імпортні пластини. Плюс треба 12 тисяч на операцію. Якщо робити в Києві, то там втричі дорожче. На післяопераційну реабілітацію в день потрібно не менше тисячі. Таких грошей в мене немає. Живу з сином-студентом. Дуже не хочу стати для нього паралізованим тягарем. Знеболюючі препарати майже не допомагають. Операцію треба робити як найшвидше. Ніколи не думала, що в такій справі доведеться звертатися до людей. Але сама не справлюся. Буду дуже вдячна усім небайдужим людям, навіть за невелику суму", - говорить Олена Брехаря.

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанк: 5168 7573 9030 6340 або Монобанк:
5375 4141 2223 9162 (Брехаря Олена Анатоліївна).

Зараз ви читаєте новину «Актрисі на металоконструкцію для хребта потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути