вівторок, 05 січня 2021 19:47

"Операція треба ще "вчора", бо відніме ноги" - багатодітному батькові на лікування хребта потрібно 100 тис.грн.

 

37-річному Юрію Лісоволенку з Кропивницького потрібна термінова операція на хребті. Його треба закріпити шурупами, бо змістився в сторону. Ціна питання - 100 тис.грн.

"Чоловіку потрібна операція на хребті "ще вчора". Якщо цього не зробити, то відніме ноги. В нього вже не відчувається ліва ступня. Йому двічі оперували грижу. Хребет змістився в сторону на сім міліметрів, бо не вистачає дисків. Закріплюватимуть шурупами. На операцію треба близько 100 тисяч гривень. Нашому сину Денису 14 років, вже п'ять років лікуємо. Переніс чотири операції на стегновій кістці. Йому потрібна реабілітація. У молодшого на три роки Юри виявили кісту коліна, лікарі не виключають операції. Після 15 січня всіх трьох будемо везти в Харків, поки що на обстеження. Бо на більше немає коштів. У нас семеро дітей. Синам взявся збирати гроші благодійний фонд "Дивожиття". А для чоловіка проситиму допомоги в небайдужих людей. Буду вдячна кожному, хто відгукнеться", - розповідає Gazeta.ua дружина і мати Наталія Лісоволенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Щотижня по кілька разів вливають донорську кров" - Нікіті Ксендзюк потрібна пересадка кісткового мозку

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку: 4149 4993 4720 4305 (рідний брат і син Лісоволенко Максим Юрійович) або Ощадбанку: 4790 8200 1425 8815 (Лісоволенко Наталія Миколаївна).

Її контакти: (0) 99 288 48 15.

Зараз ви читаєте новину «"Операція треба ще "вчора", бо відніме ноги" - багатодітному батькові на лікування хребта потрібно 100 тис.грн.». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути