вівторок, 18 вересня 2007 09:17

Ще не ставши депутатом, Луговий зібрався в президенти Росії

З"їзд ЛДПР пройшов у звичному антуражі: партійні прапори і духовий оркестр біля входу, іменна фотовиставка лідера в холі й сам пан Жириновський на сцені з указкою біля карти світу. Назвавши свою доповідь "Усесвітня громадянська війна", вождь ЛДПР фактично повторив доповідь минулого з"їзду, знов назвавши головним ворогом Росії Великобританію. Живим символом цієї ворожнечі в президії сидів другий номер партсписка Андрій Луговий, видачі якого в зв"язку з підозрою в убивстві Олександра Литвиненка вимагає Лондон.

Tільки на власний ресурс і гасла "Добре росіянам, добре всім!" і "Не брехати й не боятися!" Жириновський, схоже, вже не розраховує. Поставивши завдання набрати не меншого 15% голосів, він пояснив, що присутність у списку "новели виборів" пана Лугового додасть ЛДПР ще 3%.

Сам пан Луговий, якого вчора син лідера ЛДПР, третій номер партсписка Ігор Лєбєдєв ретельно оберігав від питань журналістів, швидко війшов у роль зірки політичного Олімпу. Пояснивши, що для нього "найбільш послідовна і зрозуміла позиція Володимира Вольфовича Жириновського" і він розділяє "ідеологічні установки" і позицію партії. Своє бажання піти в політику бізнесмен пов"язує з подіями навколо справи Литвиненка, коли він опинився "на вістрі політичної боротьби в світі". Ще не ставши депутатом, пан Луговий уже повідомив, що, "як будь-який громадянин, хотів би бути президентом". Панові Жириновському така прудкість новоявленого соратника не дуже сподобалася, і на питання, чи готовий він поступитися на президентських виборах місцем кандидата від ЛДПР, вождь партії відрубав, що це питання вирішуватиме наступний партз"їзд. А в кулуарах дав зрозуміти, що кандидатом від ЛДПР буде він сам. Наприкінці пан Жириновський заявив, що у країни після виборів "відмінні перспективи": "Хай у "Єдиної Росії" буде 55% - це президент, стабільність, ще 20% - ЛДПР, 15% - КПРФ і 10% - на живоття Миронова (лідер "Справедливої Росії" Сергій Миронов)", повідомляє ТОРnews.

Зараз ви читаєте новину «Ще не ставши депутатом, Луговий зібрався в президенти Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути