Ексклюзиви
четвер, 08 липня 2010 15:14

СБУ не уточнює, чи Довгий підозрюваний, обвинувачений або свідок

СБУ не уточнює, чи Довгий підозрюваний, обвинувачений або свідок

Служба безпеки України не називає статусу секретаря Київради Олеся Довгого в рамках кримінальної справи із земельних питань.

Про це повідомив перший заступник начальника Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ Віктор Козлов сьогодні на прес-конференції в Кабінеті міністрів.

"Не йдеться конкретно про Олеся Довгого. Йдеться про те, що порушено кримінальну справу за фактом, і в процесі її розслідування було необхідно вилучити деякі документи", - сказав Козлов.

На уточнююче запитання, в якому статусі фігурує ім`я секретаря Київради – підозрюваний, обвинувачений або свідок, представник СБУ зазначив: "Я повторюю, справу порушено поки за фактом. Далі поки нічого сказати не можу, як розвиватиметься розслідування".

За даними прес-центру СБУ, слідчі СБУ 7 липня здійснювали передбачені законом слідчі дії – вилучення необхідних слідчим документів у службових кабінетах чиновників Київської міської державної адміністрації в рамках розслідування кримінальної справи, яку порушено за фактом несанкціонованих дій з інформацією, що зберігається в електронному вигляді.

Справу порушено відповідно до ч.1 ст.362 Кримінального кодексу України (несанкціоновані дії з інформацією, яка обробляється в електронно-обчислювальних машинах (комп`ютерах), автоматизованих системах, комп`ютерних мережах або зберігається на носіях такої інформації, здійснені особою, яка має право доступу до неї).

Також у СБУ спростували інформацію про те, що вказані дії нібито стосуються Довгого, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «СБУ не уточнює, чи Довгий підозрюваний, обвинувачений або свідок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути