Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 10:48

Саркозі привселюдно обізвав свого виборця ідіотом (ВІДЕО)

Саркозі привселюдно обізвав свого виборця ідіотом (ВІДЕО)
У суботу під час зустрічі президента Франції з учасниками та відвідувачами Міжнародного сільськогосподарського салону один із них відмовився потиснути руку НіколяСаркозі.

"Добридень, мосьє!" – сказав Саркозі.

"О, ні! Не чіпай мене!" - відповів чоловік.

"Тоді вали звідси, ти мене дратуєш! Ну і вали звідси, ідіот!" – парирував французький президент.

Цей інцидент викликав критику з боку лівих сил Франції. Глава Соціалістичної партії Франсуа Олланд, виступаючи в прямому ефірі одного з телеканалів, заявив: "Те, що сталося сьогодні, обурливо! Поведінка президента далеко не зразкова! Адже він не простий, пересічний громадянин. Він не може говорити, як йому заманеться. Він – президент усіх жителів Франції".

Як відзначає французька преса, Саркозі вже не вперше в доволі брутальній формі дозволяє собі спілкуватися з народом, особливо коли справа стосується його особистого життя.

Так, в серпні цього року, проводячи відпустку в США, він ледь не накинувся на фоторепортерів, які знімали його водну прогулянку. Тоді він в одних плавках стрибнув у човен фотографів і накричав на них.

У листопаді минулого року Саркозі відвідав рибальське селище Гильвінек у Бретані, всього за декілька днів після того, як стало відомо про підвищення зарплати главі держави. Коли місцеві моряки почали викрикувати зі свого корабля образи на адресу президента, він їм відповів: "А ти спустися до мене, тоді поговоримо! Думаєш, образами ти вирішиш проблеми рибалок?". Тоді справа трохи не дійшла до бійки.

А місяцем раніше Саркозі брутально перервав інтерв"ю американському телеканалу CBS, обізвавши "ідіоткою" (imbecile) журналістку Леслі Шталь, яка запитала його про відносини з колишньою дружиною.




За матеріалами YouTube, Еuronews, Газета по-українськи.

Зараз ви читаєте новину «Саркозі привселюдно обізвав свого виборця ідіотом (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути