середа, 22 жовтня 2008 08:51

Сара Пейлін оплачувала поїздки своїх дітей з бюджету Аляски

  Фото Reuters
Фото Reuters

Кандидат у віце-президенти США від Республіканської партії Сара Пейлін, як вдалося з"ясувати AP, оплачувала з бюджету Аляски поїздки з дітьми на заходи, куди запрошували її одну.

В офіційних документах Пейлін обґрунтовувала витрати на поїздки своїх дітей тим, що вони брали участь в тому або іншому заході або були спеціально запрошені на нього. В цьому випадку, відзначає агентство, Пейлін на законних підставах могла оплачувати поїздки з бюджету. Проте низка організацій, на заходах яких побували Пейлін і її дочки, повідомили AP, що або взагалі не запрошували її дітей, або звали їх на прохання адміністрації губернатора.

На думку AP, Пейлін використовувала будь-яку можливість, щоб провести більше часу з дітьми, у тому числі і в офіційних поїздках. Побічно це припущення підтвердила агентству організатор добродійного пікніку, якій, за її словами, Пейлін заявила, що "прагне відвідати будь-який захід, якщо на нього можна прийти з дітьми".

Згідно з документами про витрати губернатора Аляски, з грудня 2006 року, коли Пейлін вступила на посаду, штат оплатив її трьом дочкам 64 перельоти в один кінець і 12 перельотів туди і назад, хдійснених на комерційних рейсах. Квитки для дітей Пейлін обійшлися Алясці в $21 тисячу. Крім того, штат також оплачував готельні номери, в яких зупинялися дочки губернатора, повідомляє Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Сара Пейлін оплачувала поїздки своїх дітей з бюджету Аляски». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути